zvezdan je napisao(la):Da ne otvara drugu temu kad može i ovde,interesuje me da li kod ljudi iz Srbije koji su kupili dozvolu za ovu godinu postoji lovostaj na bucova.Kod mene nema ničega na tu temu pa me interesuje kako je kod ostalih!
ako pise u sluzbenom glasniku to je onda za celu teritoriju zemlje.cudi me da oni koji prodaju dozvole ne infirmisu ribolovce??to je jos jedan dokaz da ih je bas briga i da je cilj samo da uzmu novacsimpson H je napisao(la):zvezdan je napisao(la):Da ne otvara drugu temu kad može i ovde,interesuje me da li kod ljudi iz Srbije koji su kupili dozvolu za ovu godinu postoji lovostaj na bucova.Kod mene nema ničega na tu temu pa me interesuje kako je kod ostalih!
Nemam pojma pise li u dozvoli (jos je nisam kupio) ali pise u sluzbenom glasniku, po naredbi resornog Ministra Olivera Dulica. Lovostaj bucov 1. april - 31. maj
Goci je napisao(la):Zvezdane, ove je nedavno doneto, par meseci nakon što su odštampane dozvole za 2009. Biće u dozvolama za 2010. Sve zvuči OK osim ovog za bassa...
Takođe fali klenić na listi riba pod trajnim lovostajem. Promaklo im?![]()