Rancic je napisao(la):"U Beogradu kupujemo dozvole i ne zanima me kome idu pare jer "nase vode" Savu i Dunav ne posecujem. Meni je vazna dozvola za Adu (gazduje EKO Ribarstvo Valjevo) i za Drinu oko Bajine Baste (gazduje ista firma iz Valjeva)."
Simpsone, jebiga, ne može da bude važno samo tvoje mišljenje. Takvih kao ti ima 50 (Drina, Gradac...).
A ostali ribolovci. Pričamo o parama.
River' guard iz Jagodine gazduje ribarskim područjem Centar kome pripada (geografski) Kragujevac. Kupovinom dozvola u mestu prebivališta daješ pare onom na čijoj si teritoriji. Vaše beogradske pare idu u Valjevo.
Najmanje 10 000 ribolovaca u Beogradu daje pare društvu u Valjevu koje ima 500 članova.
Koliko se vratilo kroz ribu u beogradske vode gde peca 99 % beogradskih ribolovaca.
Pa jesu Srbijašume samo uskočile do novog konkursa, to i pričam.
I to je ludilo - jedan gazda za toliko područje.
Svako gazda na svojoj teritoriji i svakom svoje pare. Onda bi bilo koristi, ovako ništa.
Rancicu ti si se nesto zbunio. Meni je vazno da je dozvola jedinstvena i da mogu sa njom da pecam na vecini voda. Kome idu pare, meni stvarno nije bitno. Kada ih dajem onda racunam da sam se oprostio od njih a u ovoj zemlji i za mnogo vaznije stvari niko nikome ne polaze racune. I dalje mislim da su podrucja priblizno ravnomerno podeljena i da ce svi raspolagati sa pribliznom kolicinom para. Sve ce to doci na svoje pre ili kasnije a mi samo gubimo nerve razmisljajuci de su nase pare zavrsile.