Dozvole za 2010. u Srbiji?

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Ja sam napravio plan i prednacrt projekta  :D da od plastičnih kanalizacionih cevi raznih profila, malo daščica  :yeswink: :doh:  i rasklapajuće stolice napravim moje buduće montažno-demontažno-mušičarsko-uživačko plovilo.
Nemoj da zaboravis da upotrebis lepljivu traku  :D :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Bez lepljive trake ništa  :hammer:

Ne samo da ću da ga napravim nego ću da ga razvalim  :D

Šone lepo zalepljene cevi su bolje od bilo kojeg drveta.

Pravio je Branko Kockica u jednoj emisiji na RTS takav splav, mislim da je bila emisija BALKANSKOM ULICOM.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):
Brate misliš da ovi iz Ministarstva i Saveza uopšte znaju šta je float tube ?  :D mogu samo da zamislim njihove face kad bi ih neko pitao pred kamerama o tome ...hahahaha  :hammer:

Kakve veze imaju ministarstvo i savez sa plovilima i ko ce to uopste njih da pita. Dozvola o upotrebi plovila je nadleznost korisnika RP.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Simpsone pretpostavljam da si upravu što se tiče nadležnosti  ali takodje i mislim  da sigurno nemaju blage veze o tome šta je float tube  ...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):
Simpsone pretpostavljam da si upravu što se tiče nadležnosti  ali takodje i mislim  da sigurno nemaju blage veze o tome šta je float tube  ...

Sone slazem se da nemaju pojma sta je ali za njih je sve sto plovi po vodi PLOVILO.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Oooo aman... vrtite se u krug... jeste plovilo jer plovi, to sto nije camac ne iskljucuje ga iz plovnih objekata  :doh:
Pitanje je da li sme da se koristi ili ne, jel znate vi? Lako cu da pitam ribocuvara nego sto ce i on morati da pita nekog  :doh:

mene zanimaju vasa iskustva kada sa float tubom sretnete ribocuvara...  :yeswink:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ustvari zabrana korišćenja plovnih objekata na pojedinim terenima bi trebalo da bude "pretpostavljam" dodatna mera sprečavanja ribokradje ,ne verujem da se odluka o tome donosi čisto da bi se nekom zabranilo da recimo uživa u nautici .E sad bilo bi izuzetno glupo ovo zabraniti  jer teško da će neko da se bavi nedozvoljenim radnjama iz Float Tube i kao što reče @strašni kakva će biti realna situacija na vodi u slučaju da se odnekud pojavi ribočuvarska služba ,nije regulisano valjano..već  ribočuvar može proizvoljno donositi odluku ..može ili ne može ..ipak mislim da se i ovakve sitnice moraju pravno i valjano regulisati .

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Mislim da je na mestima na kojima je moguće loviti iz float tube,velike reke,jezera,najveći problem kad naiđu naši čuvari,ako se desi takav slučaj,objasniti im šta se mlati štapom i kanapom.Verujem da bi njihov prvi utisak bio da mušičar koristi nedozvoljena,grebatorska sredstva!Tek kad bi prošli tu prvu barijeru u objašnjavanju tehnike ribolova,prešli bi na raspravu o mogućnosti ribolova iz plovila!A do tada bi svakom normalnom preseo bilo kakav dalji ribolov!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zamislite mrežarođe kako rzvlače mreže iz float tube  :hammer: :hammer: :hammer:  :D

ako ste dobar plivač i imate višak kondicije zaplivate i pecate tako iz vode  :lol: i šta vam ko može reći ne lovite iz plovila  :D
u letnjim mesecima može i ovako  :D http://www.youtube.com/watch?v=Vzzx0QdaZyw

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
KOD mene leti u mitrovici na savi ako nemas camac nemoj ni pecati,moze smudj nocu sa keja ali u ostalim periodima dana zaboravi.....bez camca nema pecanja,ja sam celo leto na vodi i pecam iz camca.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Par ljudi mi je reklo da je neko veče na TVu bio ministar Dulić i da je pračano i dozvolama za ribolov,pa je između ostalog pomenuto da će ipak biti i dozvola po ceni od 2.500 dinara.Jel zna neko o tome nešto,neku informaciju?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Sale Župa je napisao(la):
Par ljudi mi je reklo da je neko veče na TVu bio ministar Dulić i da je pračano i dozvolama za ribolov,pa je između ostalog pomenuto da će ipak biti i dozvola po ceni od 2.500 dinara.Jel zna neko o tome nešto,neku informaciju?
Mislim da je kad je govorio o toj ceni,mislio na penzionere!

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Slučajno sam gledao kad je Dulić pričao o tome.
Za starije od 65 i žene od 60 godina je upola cene. Isto je upola cene za sve od 14 - 18 godina.
Ko je sad platio, a spada u ove kategorije, važi mu ova dozvola i za iduću godinu. Ko sad kupuje platiće polovinu.
Toliko sam čuo.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
tacno kao sto rancic rece i ja sam to isto gledao u skupstini je bilo...

Vrh Dno