Dozvole za 2011-tu godinu u Srbiji

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tommy ništa loše ni ja nisam hteo da kažem i ja se slažem da najgore tek dolazi ,zato i mislim da je bolje bilo pre kada si plaćao samo za vode na kojima želiš pecaš i to je tada tako i rečeno i znao si šta plaćaš,a sada je kao jedinstvena a opet plaćaš harač svakom udruženju po njihovom ćefu.
Što se Gradca tiče mogu da ti poželim dobrodošlicu na najčistiju i najbogatiju ribom reku u Srbiji a i šire ,i jedinu reku te veličine na kojoj  možeš da pecaš i onda se sagneš i utoliš žeđ direktno iz reke i to u  kompletnom gornjem toku.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
tommylee je napisao(la):
Uff kad' će taj Mart  :mad:

Negde u aprilu ,maju jebem li ga  :drool: :D,
što se cena za Gradac tiče dnevna 1.500 ,vikend 3.000 ,sedmodnevna 5.000 i godišnja 10.000 .

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Za takav ćeif (čitaj vodu) sam spreman da odrešim kesu,to podržavam,trud, rad i disciplina.A mi se posle vraćamo puna srca.

zeljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.11.2009.
Broj reagovanja
0
U udruzenju koje je donelo odluku da doplatna dozvola za Drinu, od Bačevaca pa nizvodno, bude 4000 dinara došlo je do promene rukovodstava. Ljudi koji su zamenili predhodno rukovodstvo je odlučno da konačno zavede neki red na Drini. Da li će uspeti da poboljšaju stanje - pokazaće vreme.
Što se tiče mušičarenja i onako je Bajinobaštanski deo Drine atraktivni tako da odluka o doplatnoj dozvoli od 4000dinara neće pogoditi Vas koji ciljno pecate drinskog lipljana.
Ja ću naravno platiti doplatnu dozvolu 1000 dinara Eko ribarstvu i dolaziti da pecam Bačevcima, Okletcu ...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
E sad mi ništa nije jasno?
Koji dio se plaća tih famoznih 4000 dinara? Odakle dokle?

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Da li su cene doplatnih dozvola za Drinu definitivne i gde ce se prodavati?

zeljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.11.2009.
Broj reagovanja
0
,,EKO DRINA,,  zajednicko preduzece ljubovijskog i malozvornickog udruzenja - gazduje na delu Drine koje obuhvataju opstine Ljubovija i Mali Zvornik, tacnije od usca Bacevacke reke pa nizvodno neisam siguran tacno dokle (to ti tommy mozda bolje znas), je donela odluku da se placa doplatna dozvola u iznosu od 4000 dinara.

,,EKO RIBARSTVO,, Valjevo- gazduje ostalim delom Drine, tj.opstine Bajina Basta i Loznica, nalpacuje doplatnu dozvolu 1000dinara.
Da li su cene definitivne? Kod nas se za bilo sta tesko moze reci da je definitivno. Ako prodaja doplatnih dozvola bude isla lose mozda i ...

Na delu Drine koji kontrolisu ljubovijski ribocuvari doplatnu dozvolu ce naplacivati ribocuvari prilikom kontrole, ali ta informacija nije jos uvek 100% tacna. Ono sto sam je nacuo da ribocuvarima treba da se nabavi fiskalna kasa koju ce nositi za sobom i na vodi naplacivati doplatne dozvole.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
To ce doplacivati za vecinu iskategorizovanih voda koje nesto vrede to jes ka kojima gravitira veci broj ribolovaca!

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Da li su cena doplatnih dozvola na godisnjem nivou ili po izlasku?

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
ekoljuba je napisao(la):
To ce doplacivati za vecinu iskategorizovanih voda koje nesto vrede to jes ka kojima gravitira veci broj ribolovaca!

A da li je uradjena kategorizacija voda? Pa da postoji mogucnost da se naplacuju ove dopunske dozvole?

zeljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.11.2009.
Broj reagovanja
0
Mislim, ali nisam siguran da je kategosisanje reka nije urađeno na osnovu broja ribolovaca koji posećuju obale istih, već na osnovu broja autohtonih vrsta koje ih nastanjuju. A Drina zbog lipljena, pastrmke i mladice u svakom slučaju zaslužije posebnu pažnju.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
malo je puno jos i doplatna za drinu tako da cemo ove godine da pecamo kao i prosle,BEZ DOZVOLE :yeswink:

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Koliko ste prosle godine puta videli cuvara na vodi? Pomnozite to sa cenom dnevne dozvole.. ako je vise od godisnje isplati se uzeti godisnju ako ne... mislim da je bolje pare utrositi na nesto drugo! A sto se tice doplatnih godisnjih dozvola.. ukoliko jos uvek nije izvrsena kategorizacija... mislim da ne postoji osnova za naplatu ovakvih dozvola! A koliko mi je poznato kategorizacija nije jos uvek uradjena!

Vrh Dno