Drina, raj za mušičare

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ivke037 je napisao(la):
Marketing je cudo. I na autobusu pise "Robna kuca"....
pazi kad je u povratku svratio i na moravu u tvom kraju i maznuo jednog beluna preko dva kila. verovatno nisi video jer ne posecujes net. ja ne mogu da sanjam šta je ko upecao. ko se bavi marketingom i kaci slike ja jedino to mogu da vidim

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Protoooo a da mi odobris jedan bespovratni kredit :)

Ne.
Kazes da si vrbovan od Beogradskog tima a ves si izjavio da bez obzira na vrbovanje sa strane ostajes veran Beogradskom timu...?????
Nepouzdan si i finansijski nisi likvidan, od kredita nema nista...
p.s.                  . (tacka)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxxaxaxaxax..vrbovan od Beogradskog kluba ali ostacu veran Partizanu :)

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
sasats je napisao(la):
........... već sam počeo da sumnjam da u drini uopšte ima ribe ,a reka puna  :eek:

QQ kakav nizak kriterijum....da li ste to vase vode pocistili toliko da moze da se kaze da je Drina puna....ili je to poziv na izlovljavanje velikih kolicina lipljana...moram vas razocarati...ribe ima mnogo manje nego nekada ali je i to za nekoga mnogo....slobodno dodjite na Drinu posebno ovih dana....neko ce se i upisati.... :whistle:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
kao i obicno ne pratis , ne citas i upadas sa komentarima , ali sam vec navikao  :D
recenica koju si citirao bi drugim recima mogla da se napise ovako ... nedeljama unazad se ovde u ovoj temi pise kako nece da jede riba , kako se poneko upise ako ima srece . cak je uspeh ako se riba podigne na muvu a dozivljaj ako se otkaci . i ja logicno pocnem da sumnjam da tu ima ribe... a onda se pojave slike na strani br 48 sa ribama kakve vecina nije ukupno ulovila u karijeri .
eto to sam mislio kada sam pisao post zato nemoj da kenjas gluposti o pozivima na izlovljavanje , kriterijumima i slicnim nebulozama  ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mariću daj postavi još neki set leševa riba nepoznatog mušičara pa da mu se svi divimo...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nemoj Mito tako, sve je u zakonskom okviru, nema veze sto je slika odvratna. Prirodni ambijent za lipca nema sta.

Sent from my HTC One using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
a tvoje slike zamrzivaca sa sve patikama u pozadini su lepota forumska. sviđalo se nekome ili ne  mrtva riba je mrtva koja god da je .a da je reč o dobrom ulovu i bojanovom i ivanovom tu nema sumnje. samo malo manje cenim bojanov jer nije musicarski

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja sam samo Maricu pokazao slike zamrzivaca jer nije verovao. Nisam slikao kao ulov.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
kako god da si slikao objavio si. i nisu ti lepe slike. ali je dobar ulov i iskreno čestitam iako ne cenim druge ulove kao musicarske.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Dobro, mene realno boli uvo sta ti cenis, opet cisto da znas da te slike nisu ni pokusaj slikanja ulova.

Vrh Dno