Drina, raj za mušičare

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ma ok . je samo malo štrče one patike. nije problem ni što je reč o velikoj količini mrtvih riba u kesama na jednom musicarskom forumu gde je tabu ubiti ribu. ništa mi to ne smeta i super si razbio ribu i napunio zamrzivač,  imaš više ribe nego ja u svom. još jednom čestitam iako znam da te zabole šta ja mislim

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A jesi li igde video moju mrtvu ribu uhvacenu musicarskim priborom? Samo jednu jedinu?

Sent from my HTC One using Tapatalk

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Eto....jedan malo ostriji i malo kriticniji komentar od "bravo" "super" i sl..i odmah skoro pa rat...

Tano je da nekad anemaaktivnosti...tacno je da nekada kupi negde a negde ne...tacno je da i kda kupi riba na povrsni mnogi ne mogu da se upisu, sto zbog nepoznavanja reke...sto zbog drugih razloga....ali ima dana kada riba jede lepo...kada je manje selektivna...tada love mnogi...neki manje komade oni bolji vece....ali definitivno ribe NEMA MNOGO... i reka NIJE PUNA...... da jste Mix bi ulovio onih 5 ili mozda vise komada za jedno prepodne....oni koji su lovili one 30-35cm bili bi 40-45.....a oni koji se nisu upisali lovili bi one 25-30....

Tako je nekada bilo...pre 10 i vise godina...da ne pricam o kolicinama svih vrsta riba dvedesetih godina.....

Mis'im nemo' se ljutis.... :pijani:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
mrtva riba je mrtva riba. uhvati je rukama  gvožđem ili perjem. ona je mrtva i svaka je ista. ja nemam drugi način da napunim zamrzivač kao ti nego sa musicarskim priborom i malo zimi na plovak skobalja. a isto volim da napunim kese kao i ti. a da bi se musicarenjem napunio zamrzivač mora da se musicari

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
predraze, ja nikada ne mogu na tebe da se naljutim. ti si sasvim pozitivan lik,  a verujem da se i ti na mene ne ljutis

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Ne ljutim se ...nema razloga...forum je jedno sterilno mesto gde se lako moze pogresno protumaciti neciji komentar koji mozda sasvim drugacije znacenje ima da sagovornika gledamo u lice....

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Evo malo Sumija u akciji..... :drool:

Prilozi

• DSCN0023_resize.JPG
    DSCN0023_resize.JPG
    63,5 KB · Pregleda: 139
  • DSCN0020_resize.JPG
    DSCN0020_resize.JPG
    231,3 KB · Pregleda: 126
  • DSCN0021_resize.JPG
    DSCN0021_resize.JPG
    225 KB · Pregleda: 132

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PredragUE je napisao(la):
Ne ljutim se ...nema razloga...forum je jedno sterilno mesto gde se lako moze pogresno protumaciti neciji komentar koji mozda sasvim drugacije znacenje ima da sagovornika gledamo u lice....
forum je jedino mesto gde neko ko uopste ne musicari moze da bude musicar  :D bravo za sumadinca  :tbumb: odlican ribolovac u to sam se licno uverio  :yeswink:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
270
sasats je napisao(la):
a tvoje slike zamrzivaca sa sve patikama u pozadini su lepota forumska. sviđalo se nekome ili ne  mrtva riba je mrtva koja god da je .a da je reč o dobrom ulovu i bojanovom i ivanovom tu nema sumnje. samo malo manje cenim bojanov jer nije musicarski
A gde su te slike? Voleo bih da vidim

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
potrudi se malo . odes na njegov profil i pregledas dvadesetak zadnjih poruka . veruj da su gore nego oni tvoji klenovi sa wc daskom ili moji mrtvi beluni u transferu blama ali su definitivno dobre ribe za svako postovanje vestine ribolovca koji ih je pomlatio  :tbumb:

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
sasats je napisao(la):
forum je jedino mesto gde neko ko uopste ne musicari moze da bude musicar 

Ovde si u pravu...eto vidis da mozemo oko necega da se slozimo.... :yeswink:

Vrh Dno