maric je napisao(la):Jel bio Nesa? Kako bre Baki ne mozes da klepis ovakvog nekog od 35 u pm a das Nebi musicu a on ib urnise Jbt
Pa dao sam mu dve najbolje iz kutije. Neću da me posle pljuje kako sam uvalio bofl muve.
maric je napisao(la):Jel bio Nesa? Kako bre Baki ne mozes da klepis ovakvog nekog od 35 u pm a das Nebi musicu a on ib urnise Jbt
Ne mora se daleko bacati ali nije lose ni znati daleko zabaciti. Dvorucni stapovi (po mom misljenju) su pravljeni za losose a ne za lipljane. A i ne znam da li je moguce bacati sve te dvorucne zabacaje u vodi do pupka i iznad?ado bl. je napisao(la):Jedno malo pitanje.....Vidim svi pisete kako se mora daleko bacati na Drini da bi se doslo do lipena,To je u vecini slucajeva tesko izvesti sa obicnim stapom ,a i vrlo kratko muha pliva prirodnim tokom... Ja nikad nisam lovio na Drini tako i da nezanam ,ali moje bi pitanje glasilo...Dali ste ikad probali bacati sa dvorucnim stapovima i lovili tako na suhu muhu....?Prvi put sam to vidio u Norveskoj kako ljudi love na Glommi gdje je rijeka 50-70metara siroka a riba radi na sredini. Ljudi bacaju sa stapovima od 12-13fita klase 4/5 i preko 35 metara i tako love ogromne lipenove. Dali je iko od vas to probao ili dali se to sve moze izvesti sa lakocom sa obicnim stapovima?
maric je napisao(la):Niko nije rekao da nisi laf, nego koliko si puta bio na Drini zadnje 2 godine a da nisi pecao?minimum 2 puta a ovamo ovo, ono..
Simpson moze uvek da ode sa njim na Adu, ponuda za pantljiku i dalje stoji. Ali je isto tako Simpson ponosan jer je ucestvovao makar malo u Nebinom formiranju kao musicara i fly castera.maric je napisao(la):Jesi video kako dobro baca.DoBro je sto ne ode Simpson sa njim na Adu![]()
Milanče je napisao(la):Mušičarenje na Drini za mene nikad nije sranje.
... i trocetvrtinski udaracsimpson H je napisao(la):Mito ovi omladinci tek treba da shvate koliko je Drina specificna, da shvate koliko su bitni izrazi "desavanje", "polu spadanje" i slicno.![]()