Drina, raj za mušičare

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
PROTA71 je napisao(la):
Gajba piva, stare zidarske flajke, BiP, prazne prašnjave, stoje već dugo u podrumu...da ne bacam u kontejner, na Marića  :tbumb: :yeswink: :hammer: :bleh: Za glavu dobija...Simms, je Simms  :tbumb:
Ala si se otvorio Proto......Te ti više ni u BIPu ne primaju nazad  :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Neco nisi u trendu,menjanju za Zajecarsko i Valjevsko trenutno dva najbolja piva nase proizvodnje  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
neba je napisao(la):
Neco nisi u trendu,menjanju za Zajecarsko i Valjevsko trenutno dva najbolja piva nase proizvodnje  :hammer:

Reci mu neco,ako mlad je a od nasih pivopija  :tbumb:
Evo dodajem i stap na opkladu,imam petljasa od 4m, bez provodnika,sluzio mi za lov kedera kod ciljanog lova stuke na ziv mamac i muvanje smudja do sredine '90-tih godina!!! MILO je firma, nije kinez..nema vrsni cep...al verujem u marica, sta god to znacilo... :D :D :D :D :D :D :D

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Onda ja ulazem 6pack hajnikena na Oholog. To je vrednije od tvog petljasa I staklene ambalaze :)

Sent from my Z30 using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
neca011 je napisao(la):
Onda ja ulazem 6pack hajnikena na Oholog. To je vrednije od tvog petljasa I staklene ambalaze :)

Sent from my Z30 using Tapatalk

Hajneken??? MB punjenje  :p bljaaak....al moze, samo umesto MILA dajem kineza od 300dindzi,poklonih danas petljasa komsiji penzioneru..

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Hajneken??? MB punjenje  :p bljaaak....al moze, samo umesto MILA dajem kineza od 300dindzi,poklonih danas petljasa komsiji penzioneru..

Ne kaže se petljaš nego tenkara :hammer:

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
PROTA71 je napisao(la):
Ok, ti si stara škola...menjam ti ponudu za 6 kom limenki BIP-a.  :hammer:

A vidim da i marić ne veruje u sebe  :hammer:
maric je napisao(la):
Vidim ja da ce od teknkara da ostane kara  :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Eto ti ga sad  :(

http://www.ujedinjeniribolovcisrbije.rs/2-uncategorised/55-saopstenje-za-javnost-ujedinjenih-ribolovaca-srbije-upropasten-mrest

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Kad god pročitam ovako nešto, nekako me obuzmu takva osećanja prema Timoku da je to neverovatno...

Vrh Dno