Drina, raj za mušičare

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxaxaxxaxaxa..pa nisam ja meredov kupio za kedere xaxaxaxax

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Juče je moje drugove oduvao talas popodne oko 16h,bili iznad Bratunca.Kažu ujdva izašli iz vode.Ovi sa HE nisu normalni tuku punom parom kao da je proljeće.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znaci cupavo bilo..znam da su pojedini bacali I skupocene stapove ne bi li glavu izvukli..jebeno  :(

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
maric je napisao(la):
Jel bio neko za vikend?
Bio :bye:
Sve u svemu 4 lipljenčića (30-takcm) i dve sitne kalife za dva dana jurcanja po vodi :'( Uz moje neskromno mišljenje da niko nije više riba od mene ulovio za ovaj vikend (mušičarskim priborom naravno).
Riba jednostavno ne radi, a ispod Rogačice je pecanje jako loše jer Rogačica strašno muti, uređuju bagerima tok negde uzvodno... Sve u svemu ima da se načekamo ove godine ako uopšte dočekamo pravu vodu, pravo vreme i još raspoložene lipljene...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znaci Mito od pecanja u dodnjem delu tj ispod Rogacice nema nista ove godine  :'( :'( Rogacica je bila Crna kad sam ja isao 5 avgusta u pm..sto se tice ulova svaka cast bar si imao desavanja na vodi..

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Ja prosao od baste do Ljubovije pre 3 sata. Do Rogacice bistra ali ispod.... Rogacica je mutna/crna. Ne znam sta rade na njoj ali ovu mutnocu ne moze da napravi ni hiljadugodisnja kisa. Koliki su im ti bageri sto kopaju???!
Od Bacevaca bila bistra jer verovatno jos voda Rogacice nije stigla dotle. Ne znam kada se izvode radovi od-do? tako da je veoma neizvesna bistroca vode nizvodno od Rogacice.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E jebao ih pas..a kad su trebali da kopaju nisu kopali..

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Drina i dalje puna kalifa,dok sam ovu hvatao ispod mene je jedna lovila keder i mlađ.Baš ih ima!
https://www.youtube.com/watch?v=Asg1ZhC0q8c

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Bravo tomi...opasan borac kalifa...drina lepa zao mi sto je ne posetih letos ..vreme nije dozvolilo...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Hvala drug,ovo je sve na mišiće,hvata se mali vodostaj i iole bistra voda.Što je u zadnje vrijeme skoro pa nemoguće!
Kalife ima u zavidnoj količini,ono što pretekne dogodine će biti jake i nabildovane ribe!

Vrh Dno