Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Juče je moje drugove oduvao talas popodne oko 16h,bili iznad Bratunca.Kažu ujdva izašli iz vode.Ovi sa HE nisu normalni tuku punom parom kao da je proljeće.
Bio
Sve u svemu 4 lipljenčića (30-takcm) i dve sitne kalife za dva dana jurcanja po vodi :'( Uz moje neskromno mišljenje da niko nije više riba od mene ulovio za ovaj vikend (mušičarskim priborom naravno).
Riba jednostavno ne radi, a ispod Rogačice je pecanje jako loše jer Rogačica strašno muti, uređuju bagerima tok negde uzvodno... Sve u svemu ima da se načekamo ove godine ako uopšte dočekamo pravu vodu, pravo vreme i još raspoložene lipljene...
Znaci Mito od pecanja u dodnjem delu tj ispod Rogacice nema nista ove godine :'( :'( Rogacica je bila Crna kad sam ja isao 5 avgusta u pm..sto se tice ulova svaka cast bar si imao desavanja na vodi..
Ja prosao od baste do Ljubovije pre 3 sata. Do Rogacice bistra ali ispod.... Rogacica je mutna/crna. Ne znam sta rade na njoj ali ovu mutnocu ne moze da napravi ni hiljadugodisnja kisa. Koliki su im ti bageri sto kopaju???!
Od Bacevaca bila bistra jer verovatno jos voda Rogacice nije stigla dotle. Ne znam kada se izvode radovi od-do? tako da je veoma neizvesna bistroca vode nizvodno od Rogacice.
Hvala drug,ovo je sve na mišiće,hvata se mali vodostaj i iole bistra voda.Što je u zadnje vrijeme skoro pa nemoguće!
Kalife ima u zavidnoj količini,ono što pretekne dogodine će biti jake i nabildovane ribe!