Drina, raj za mušičare

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Drina je čist mazohizam. Pecanje treba da bude uživanje a ne robija.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hahaha... tako je baki. Al ako ubodes da radi onda je vrh. Makar oni 30+

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Eh ta Drina moze da te razveseli i razvuces osmeh samo kad radi..a ima dana kad sedimo i gledamo je ..kao da je prazna...ali tad se naslusas gluposti samo tako..
Evo jedne.
Sena pre 10 god doso do revira i ceka da padne voda, bio neki mali tad na bicikli pa kaze Sena njemu idi gore na branu i kazi da Sena reko da zatvore da peca....
Vraca se mali kaze reko sam .
Sacekali malo pa opet Sena malom idi gore i kazi im da ne jebem mater da odmah zatvore vodu da pecam i ode mali  :D :D
a koliko puta sam pio kafu kraj vode i gledam tako... inace ima jos zajebancija ..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Iskreno meni je uvek extra pored Drine i kad riba radi i kad ne radi.

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Na kraj krejeva druzenje ...  uzivanje sa prirodom nema cenu... i uvek hoces jos ...
:drool:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Iskreno meni je uvek extra pored Drine i kad riba radi i kad ne radi.

Znači, važno je učestvovati omladinac..............To ko u fuci ove godine, pikate fucu a mi će bidnemo prvaci  :bleh: :bleh: :bleh:
Tako i Drina, pljuni 2+soma dinara do tamo, šetaj obalom i vrati se kući, jebeš pecanje jel daaaaaaaaaa???
Proletos neki šapčanin u kolima, dva bolonjeza, varaličarac i zagazio u Drinu sa nekim orvisom i mušicari podno Krivog vira...naći će dal šta radi.. :hammer:
Pazi, mogu da ti organizujem da cepaš drva dole,
:hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Proto sto peglas druga marica.... pa ti kad odes na gradac vise si oko kazana nego oko vode :D
Ja omlatim brzinski koji tanjir i pecam i dalje :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I ja ove godine učestvujem na Drini.  :doh:  Najbolje mi je bilo kad sam išao sa ženom bez dece. Siguran ulov.  :D

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Polako Baki,kad jednom naletis na kuvanje vode sve ces zaboraviti  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Payi Oholi, Prota pukne samo malo manje kesa a ogrebe se za lasgu..cepa drva on po GraDcu  :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Payi Oholi, Prota pukne samo malo manje kesa a ogrebe se za lasgu..cepa drva on po GraDcu  :hammer: :hammer: :hammer:

Pogrešna adresa autsajderi, Prota se ne grebe oko kazana, pored vode ili gde već...Prota je transparentan, Prota je lafčina i džek.. koliko ima toliko se i prsi a to savetujem i drugima...nije teško biti fin :bye:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Licno ne razumem sta je tu tako lepo u pecanju na drini oko perucca kad sve zavisi od brane..kad se pogodi voda ondalipac ne jede..neka hvala ali to pecanje ne bih..ali da je drina raj za musicare to jeste..jedno 200km nizvodno od brane vodostaj ne igra nikakvu ulogu..dodjes I pecas I mlatis klenove po ceo boziji dan...ako voda nije dobra za pecanje odes dva sela nize I tamo je idealno..u svakom slucaju uzivas I pecas do mile volje..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
PROTA71 je napisao(la):
Pogrešna adresa autsajderi, Prota se ne grebe oko kazana, pored vode ili gde već...Prota je transparentan, Prota je lafčina i džek.. koliko ima toliko se i prsi a to savetujem i drugima...nije teško biti fin :bye:

Niko nije rekao da nisi laf, nego koliko si puta bio na Drini zadnje 2 godine a da nisi pecao?minimum 2 puta a ovamo ovo, ono..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I ko se prsi, to sto ti neces da odobris kredit to je druga stvar.. :bleh: :bleh: :bleh:

Vrh Dno