Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Na ovo sam prosle godine za otvaranje sezone imao bas dobru potocnu pastrmku na Drini.
Upravo sam seo da navezem jednu seriju od 10-ak komada.
TMC100 #12
Ne znam da li umišljam ili ne, ali mi se za Drinu super pokazalo da dodavanje naradžastog flesha ili bilo čega svetlucavo narandžastog u grudi. Obično miksujem sa natural zecom. Recept je vezan za jednodnevke i emergere jednodnevki.
Drinski mrav.
Kad sunce upekne i kad se nigde ne javlja, ovo gadja na prvu kao lud!
Bez mrava nikad ne krecem na Drinu, koliko puta mi je samo dao dobrog lipljena kad nista drugo nije hteo da gadja.
Drinski mrav.
Kad sunce upekne i kad se nigde ne javlja, ovo gadja na prvu kao lud!
Bez mrava nikad ne krecem na Drinu, koliko puta mi je samo dao dobrog lipljena kad nista drugo nije hteo da gadja.
Subota 13.06.2026.
Uhvatih 2 fina lipljena, otisao kod Arse na klopu da iskuliram i ubrzo zavrsio sa pecanjem.
Oba su dosla na Orange Tag-a #12, ali u filmu, ne na povrsini.
Zagazio sam skoro do ivice kombinezona i jedva dobacio.
Nisam merio, nemam onaj metar, ali sam slikao pored stapa ovako, pa ko zna da proceni duzinu slobodno nek proceni, ja pojma nemam.
Zasto je bitno kolika je riba i onako brate svi lazu i dodaju centimetre kao da je to odlucujuce u necemu. Godinama shvatis da je dan na pecanju vazniji od centimetara. Samo udri i pecaj, dane kraj vode ces pamtiti onda kada ti zivot uredi okolnosti i proredi mogucnost da izadjes na vodu......dzabe je to sto sada mislis, da se to nece dogoditi i ja sam provodio na Drini po 100 dana godisnje i mislio bice uvek tako. Zato se ne opterecuj centimetrima i brojem komaads, uzivaj i pecaj. Bistro