@Jovanča, fala kolega!
@Djole, ajd da ti pomognem oko zamerki...duže sam ga radio nego što je potrebno (dok sam odabrao materijal je malo potrajalo pa sam to sve do daske pojednostavio), malo sam se petljao ali sam se snasao

, onda - nisam dobro nacrtao škržne poklopce i nekako sam ih obrisao ali to i nie tako važno...leđa bi mogla biti lepše pofarbana a u stomak bi moglo biti malo flash niti ili ovo sto je u trupu da bude i u stomaku...no važno je da pliva kako treba a to sam probao u kadi prije nego sam uradio leđa...hehe, morao sam da vidim gde mu dođu leđa
Kod ove kreacije može da se stvarno mnogo experimentira materijalima. Hteo sam i da lepim folije ali pustio sam to za drugi put.
Ljudi, jeste li vi lovili ovim stvarima? ...ja sam jako dobro lovio kalife, zlatovčice i po koju potočnu i jednu mladicu od jedva 40cm. Ulovio sam i nekoliko bandara sa jednim epoxyem. To sve mojim prvim epoxy minnowom kojega sam več postavio ovde na forumu...taj je bio mnogo ružan ali lovan i sa udicom na gore.
Vidim po internetu ljudi ovakvim imitacijama love na jezerima, barama, rijekama salmonidnim i nesalmonidnim i na morima. Negde sam vidio i lepe ulove brancina.