V,
ja nemam veliko iskustvo sa fiberglass stapovima, ali to mogu da ti kazem, da Retro (i tvoja blog-stranica.... ;-) ) mi donelo apetit...
Stap je mekan. da. ali i snazan. uz malo vezbe prilicno tacno mogu da prezentiram i suve muhe.(mislim ispod grane, i neka druga problematicnih mesta).
mekan, savija do plute, ali u "butt"-u ima dosta rezervnih snaga. Lagan je.
ako radis "drift" dosta dugo u zadnjem zabacaju, onda- iskoristeci snagu dolnjih
dela, zabacaj do 20m nije problem.
I ja osetim, da 8 fit - bar kod retroa, i po mom ukusu - gornja granica.
moras da se "usporis" svaki pokret, i onda stap radi svoj.
roll, i switch-zabacaji su extremno lagano "idu".
pitaj nesto konkretno, valjda mogu malo konkretnije i da odgovorim... ;-)
tako osecam, da sa ovim stapom mogu pecati isto tako nezno kao nekim meksim grafitom trojkom, ili dvojkom, ali lakse mogu zamariti i veca riba.
Hteo bih da probam neki malo ostriju i kracu 4vorku ili trojku...sto pre... :roll:
ja nemam veliko iskustvo sa fiberglass stapovima, ali to mogu da ti kazem, da Retro (i tvoja blog-stranica.... ;-) ) mi donelo apetit...
Stap je mekan. da. ali i snazan. uz malo vezbe prilicno tacno mogu da prezentiram i suve muhe.(mislim ispod grane, i neka druga problematicnih mesta).
mekan, savija do plute, ali u "butt"-u ima dosta rezervnih snaga. Lagan je.
ako radis "drift" dosta dugo u zadnjem zabacaju, onda- iskoristeci snagu dolnjih
dela, zabacaj do 20m nije problem.
I ja osetim, da 8 fit - bar kod retroa, i po mom ukusu - gornja granica.
moras da se "usporis" svaki pokret, i onda stap radi svoj.
roll, i switch-zabacaji su extremno lagano "idu".
pitaj nesto konkretno, valjda mogu malo konkretnije i da odgovorim... ;-)
tako osecam, da sa ovim stapom mogu pecati isto tako nezno kao nekim meksim grafitom trojkom, ili dvojkom, ali lakse mogu zamariti i veca riba.
Hteo bih da probam neki malo ostriju i kracu 4vorku ili trojku...sto pre... :roll: