Gammarus

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Djole je napisao(la):
sašaPI je napisao(la):
brankoogi je napisao(la):
sašaPI je napisao(la):
St.Igor je napisao(la):
Stvarno su dobri , mene interesuje koliko i cime su otezani?

Zadovoljan!!!!
A hemiska čistoća olova ?  :hammer: :lol:
[/quote

100% olovo,nema nikakvih primesa koje bi mu narušavale hemijski satav!!!!!  :p   :'(   :D  :hammer:

Jel SMEDEREVAC ili PANCEVAC  :-X

:secsec:   :lud: Mož na lebac da ga mažeš!!!  :hammer:  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Vrlo lep račić  :yeswink: :tbumb: Jel si ga top pokrio sa raphiom (pa prefarbao i prelakirao) ili necim drugim?

Čini mi se da si malo previše prekrio okce udice ali predpostavljam da se da sve jedno fino zavezati.

Imam jedno pitanje za sve vas na forumu. Da li ste koristili "Tungsten Real Shrimp"? Kakva su vaša iskustva
tung-real-shrimp-sreda.jpg

Ja sam do sada koristio običnu olovnu žicu ili trakicu i bio sam zadovoljan. Prije kakvu godinu kada sam otkrio "Tungsten Real Shrimp" sam mislio da ga probam ali eto još uvek nisam kao ni more drugih stvari koje sam si zacrtao još prije par godina. Sada definitivno hoću, jednostavno movo deluje fenomenalno. Gotova otežanje i forma koju jednostavno samo fiksiramo na udicu odradiomo preostali deo posla. Sviđa mi se to što pomoću ovoga naša imitacija leži na leđima vrata udice a nije oko nje, otežanje je maximalno, manje se potroši vezalnog materijala kao što su dabinzi te luk ubadanja ostaje mnogo širi.

DejanC

Newbie
Učlanjen(a)
13.09.2009.
Broj reagovanja
0
Top je pokriven SCUD BACK-om clear pa farban markerom. Za otezanje koristio Lead wire u 4 sloja da bi dobio efekat grbe. :D

rakun

Junior member
Učlanjen(a)
03.06.2008.
Broj reagovanja
0
Evo jedan i od mene...

Prilozi

• Gamarus1.jpg
    Gamarus1.jpg
    336,4 KB · Pregleda: 397

strelac