PROTA71 je napisao(la):...govedji repovi...
Ove godine sam ih jeo već 3x

Javi se kad dolaziš u Niš, pa te vodim.
Napomena: ali moraš da zaslužiš, prvo moraš da se popneš (makar) ovde: https://www.youtube.com/watch?v=cInLoPuva60
PROTA71 je napisao(la):...govedji repovi...
Baki-Pa je napisao(la):Samo ga stavi u bebi pelenu ( onu krpenu ) i okači u pušnicu. Dim ide kroz neko kamenje da ne bi bio previše topao. Na kraju ispadne nešto između dimljenog kačkavalja i sira. Dobije neku oker boju, nije tvrdo kao kačkavalj ali ni mekano kao sir.
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):Jezici, repovi, glave, skembici..... ova tema vapi za Ivketom![]()
A teleća glava u čkembetu, Proto? Inače mi Kruševljani ne jedemo ništa što nema ušiPROTA71 je napisao(la):Uhhhhhhhhhhhhh od ove dimljene ribe sam skroz ogladneo,atek sto ste mi mastu razbudili....dimljeni svinjski jezici i govedji repovi....![]()
![]()
od sve ribe...u teglama ili kako vec...ja za jezik i rep.
Ima to i u Nemacko u svakom mega marketuPROTA71 je napisao(la):Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooj Rvopoooooooooooooooooooooooooooooooooo eve meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokvario ti se čekrk pa si besan?PROTA71 je napisao(la):Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooj Rvopoooooooooooooooooooooooooooooooooo eve meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee