radezamora
Senior member
hvala,
za tu plisastu zicu mislis onu koja ima deblju zicu kao osnovu a okolo niti upredene nesto kao kod senila-zrakasto, vidjao sam to precnika oko 3-5 mm a mozda i deblje. ovo sa vunom verovatno mislis na sinteticke vunice, inace ovciju vunu imam spremljenu u kesicama u 20-tak boja , izvinjavam se jer pisem sa posla posto malo treba da eksperimentisem te su pitanja ovakva.nesto cu sigurno pokusati za vikend sa tim, inace saran se u ovo doba kod nas krije u velikim dubinama i ovde je izuzetno malo zastupljena riba, vidim ti ga hvatas u samom gradu pa zamisljam kako je to lep prizor, i prisecam se radnih akcija u sloveniji-kozjansko 74, tamo je sve moguce, pozdrav
za tu plisastu zicu mislis onu koja ima deblju zicu kao osnovu a okolo niti upredene nesto kao kod senila-zrakasto, vidjao sam to precnika oko 3-5 mm a mozda i deblje. ovo sa vunom verovatno mislis na sinteticke vunice, inace ovciju vunu imam spremljenu u kesicama u 20-tak boja , izvinjavam se jer pisem sa posla posto malo treba da eksperimentisem te su pitanja ovakva.nesto cu sigurno pokusati za vikend sa tim, inace saran se u ovo doba kod nas krije u velikim dubinama i ovde je izuzetno malo zastupljena riba, vidim ti ga hvatas u samom gradu pa zamisljam kako je to lep prizor, i prisecam se radnih akcija u sloveniji-kozjansko 74, tamo je sve moguce, pozdrav
) a kada se otvori sezona na mladicu to opet postaje moja neverovatna opsesija...sada imam mira od toga jer je pod zabranom. Inace lov mladice na ff me posebno "greje" zbog samog nacina i njene lepote. Postoje mnogo veci i tezi i jaci protivnici od nje ali mladica je za mene vrh riba u slatkovodnom musicarenju. Pre neko vreme je jedna lepa mozda oko 70cm pokupila glo buga jednom domacem ribolovcu dok je musicario pastrmku. Koliko god da bila omrazena ova muva od strane mnogih musicara ja je posebno cenim jer je genijalna. Imitira na prvom mestu ikru a odma zatim sve i nista, strasno je jednostavna i relativno jeftina muva. Lovna također iako kao i svako nije čudotvorna