Ja bio danas... Prevelika guzva danas, u zivotu vise necu da odem u nedelju na Gradac

Nije bilo lose uopste, ali se dosta vremena trosilo na nadmudrivanje sa ribom, jer u guzvi nema prikradanja i trazenja... Gledas ribu, gleda ona tebe i tako citav dan. "Jutarnje kafice" su bile odlicne u delu ispod zeleznicke stanice, imao sam dve lepe ribe i definitivno razocarenje dana kada sam promasio ribu preko 60cm. Vrlo moguce da je i ona promasila kaficu, jer je izbacila citavu glavu iz vode da bi je pokupila i kontra je bila pravovremena, nisam mog'o da verujem sta se desilo. Kod Roke sam za citav dan video 10 riba maksimum, tu sam najvise vremena izgubio (kao i mnogi drugi), jer se jedna lepotica sve vreme hranila na povrsini i na kraju je niko nije prevario. Na kraju sam stavio nekog ocajnog zonkera u apsolutnom raspadu i dobio jednu tek da nisam izgubio vreme uzalud. Na Sarenom platnu je bilo super, previse riba, uglavnom na teske nimfe. Neko mi je maznuo meredov, pa sam bio primoran da neke ribe jednostavno pustim da se otkace. Zao mi je samo jedne 50+ koju sam ispustio, osetio sam kao da sam zakacio kamion, a ne ribu. Ali guzva, pa guzva, pa jos guzve, dodjes na neko dobro mesto, al' tamo se neki 'vataju

, pa sta ces... ne mozes coveku da kvaris posao. I tako, nije bilo lose, dosta riba, ali bilo bi mnogo vise da nije bilo toliko ljudi. Okacicu neku sliku ako me ne zamrzi