Nema tu nikavih opasnica, nije bitno sta je samo da je veliko, tesko, uocljivo ...Strelac je napisao(la):Nego ajd da vidimo koje su nimfe favoriti za otvaranje sezone na Gradcu. Ima li noviteta za predstojeću sezonu ili svi koji ćete tamo da jedete pasulj krijete neke "dlakavo-pernate" opasnice.
Zečevi ili fazani ili prinčevi ili...?
Strelac je napisao(la):Ja mislim da je bilo dosta kritike na račun Oholog, bilo šta bilo... ne
ko nece ,he he? Opasan je to krivolovac,ko ga ne zna skupo bi ga platio. Necu da ga kritikumem jer nemam pravo ali pastrmka je u zabrani do 01.03 bez obzira da li je dole pecanje dozvoljeno ili ne i da li se dozvole prodaju ili ne . To uopste nije btno, a to da.on peca klena na Gradcu,a ha ha . Kao kad je pojeo lonac gulasa i kad sam ga pitao valja li srndac on meni kaze pa ne volim ja to da jedem a pojeo bambija sa mamom i tatom uz malo luka i sargarepe.
pera je napisao(la):Pero rekao sam da nikad nisam.jeo... al imao sam zelju..... i hvala, sladje dugo nisam.jeo nego tad, jos onaj hleb ispod saca mmmmmnjac i inace svaki zalogaj sa vama na platnu je najvisi oblik hedonizma, ko vas ne poznaje ne zna sta propusta.Strelac je napisao(la):Ja mislim da je bilo dosta kritike na račun Oholog, bilo šta bilo... ne
ko nece ,he he? Opasan je to krivolovac,ko ga ne zna skupo bi ga platio. Necu da ga kritikumem jer nemam pravo ali pastrmka je u zabrani do 01.03 bez obzira da li je dole pecanje dozvoljeno ili ne i da li se dozvole prodaju ili ne . To uopste nije btno, a to da.on peca klena na Gradcu,a ha ha . Kao kad je pojeo lonac gulasa i kad sam ga pitao valja li srndac on meni kaze pa ne volim ja to da jedem a pojeo bambija sa mamom i tatom uz malo luka i sargarepe.
A inace znam da ce da padne pajka, al znam i kako da se ophodim sa njom....
A ti lepo da ih obucis. I'll be back [emoji14]
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Strelac je napisao(la):Razumem te skroz.
Nego ajd da vidimo koje su nimfe favoriti za otvaranje sezone na Gradcu. Ima li noviteta za predstojeću sezonu ili svi koji ćete tamo da jedete pasulj krijete neke "dlakavo-pernate" opasnice.
Zečevi ili fazani ili prinčevi ili...?