100ka je napisao(la):
A licimurima koji samo kenjaju po forumu, a uživo rade naopako samo mogu da

Posebno jednom koji se ovde oglasio, a prodao je ko zna koliko desetina kilograma smuđa da kupi Certate. I zamolio bih istog da kada me vidi ubuduće pređe na drugu stranu reke ili ulice.
na pokusaj da skrene paznja sta je krsenje zakona ,i kako je to pogresno ljudski bez ikakve zlobe ili lose namere ukljuci se i ti Joco
a niko tebe nije ni spominjao
Posto mislis na mene jel imas ti neki dokaz o tome sto pricas? ili samo prenosis rekla kazala

to se zove kleveta u nasoj drzavi
da sam nosio vise ribe nego sto treba jesam,bilo nekad ,manjak svesti ,godine u svakom slucaju pogresno,al svaka moja riba je potpuno sportski upecana van zabrana,lovostaja itd iako je potpuno pogresno,ali tada svest nigde jednostavno nije bila ni razvijena
Od pojave foruma i sportskog nacina ribolova,svest se generalno menja na bolje,mnogi ljudi su uvideli da je pogresno to sto rade i da je potrebno poci od sebe i sebe promeniti,A NE VODITI SE MISLJENJEM ETO TAMO NEKO PECA ZASTO NE BI I JA,ZAKON MI NISTA NE MOZE,zato nam je drzava i poslednja banana na svetu
a pritom ima vec skoro 10 godina da nisam prekoracio dozvoljenu kolicinu od 3 ribe,ukupnog zbira ne veceg od 5kg na dan
Da sam pecao u LOVOSTAJU - NIKAD, iako znam i gde i kad mogu uvek doci do svog trofeja jedinog koji mi fali u zivotu ,a to je smudj 12+ kg,jer mi je ispod casti da pecam u lovostaju kao i vecina ribolovaca po Beogradu,koji svake godine otvoreno kace slike matica uhvacenih u mrestu i skinutih sa gnezda i sa tim se jos i ponose
Sad da se malo spinuje prica,ti si ljubomoran zato sto ti ni ne znas da upecas smudja

ustvari .....al dobro ima vremena
Posto sam ja mnogo mozda i ljubomoran toliko da dok riba ne krene da se javlja na suvu musicu na vodu necu ici znaci verovatno do aprila
Salmonidnu vrstu sam jednu u zivotu poneo kuci i to je bila mladica i to 99 godine! I imam nameru da ponesem 1 lipljana sa Drine kada mi se ukaze prilika ,da iako nisam ljubitelj recne ribe probam
Nego Joco da te ja pitam nesto kakvog je ukusa Gradacka pastrmka kada provede neko vreme u cizmi ?