Gradac, reka snova

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Imali ovako kasno pametnih ljudi da mi objasne sta znaci i na sta se odnosi ta zabrana u odredjeno vreme na odredjenu vrstu ribe???

Znači da u periodu zabrane tj lovostaju, ne smeš da pecaš ribu na koju se odnosi isti, ni na jednoj reci. Nisam mogao jednostavnije, mada sam se trudio.

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
  I zamolio bih kolege sa foruma da na Gradcu koriste samo barbles udice. Jer dosta njih to ne radi a kenja . Hvala

U toku cele godine ili samo u periodu 01.10-28/29.02?  :hammer: ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ZareVa je napisao(la):
U toku cele godine ili samo u periodu 01.10-28/29.02?  :hammer: ;)
:hammer: :hammer: :hammer: Vidis Zare o tome nisam razmisljao jer je otvor pomeren za 1 februar  :hammer: :hammer: Ne mislim na Oholog I ekipu oni koriste momci barbles, nego mislim na pojedine sa foruma :)

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
100ka je napisao(la):
A licimurima koji samo kenjaju po forumu, a uživo rade naopako samo mogu da  :bye:
Posebno jednom koji se ovde oglasio, a prodao je ko zna koliko desetina kilograma smuđa da kupi Certate. I zamolio bih istog da kada me vidi ubuduće pređe na drugu stranu reke ili ulice.
na pokusaj da skrene paznja sta je krsenje zakona ,i kako je to pogresno ljudski bez ikakve zlobe ili lose namere ukljuci se i ti Joco
a niko tebe nije ni spominjao
Posto mislis na mene jel imas ti neki dokaz o tome sto pricas? ili samo prenosis rekla kazala  :hammer: to se zove kleveta u nasoj drzavi
da sam nosio vise ribe nego sto treba jesam,bilo nekad ,manjak svesti ,godine u svakom slucaju pogresno,al svaka moja riba je potpuno sportski upecana van zabrana,lovostaja itd iako je potpuno pogresno,ali tada svest nigde jednostavno nije bila ni razvijena

Od pojave foruma i sportskog nacina ribolova,svest se generalno menja na bolje,mnogi ljudi su uvideli da je pogresno to sto rade i da je potrebno poci od sebe i sebe promeniti,A NE VODITI  SE MISLJENJEM ETO TAMO NEKO PECA ZASTO NE  BI I JA,ZAKON MI NISTA NE MOZE,zato nam je drzava i poslednja banana na svetu
a pritom ima vec skoro 10 godina da nisam prekoracio dozvoljenu kolicinu od 3 ribe,ukupnog zbira ne veceg od 5kg na dan

Da sam pecao u LOVOSTAJU - NIKAD, iako znam i gde i kad mogu uvek doci do svog trofeja jedinog koji mi fali u zivotu ,a to je smudj 12+ kg,jer mi je ispod casti da pecam u lovostaju kao i vecina ribolovaca po Beogradu,koji svake godine otvoreno kace slike matica uhvacenih u mrestu i skinutih sa gnezda i sa tim se jos i ponose

Sad da se malo spinuje prica,ti si ljubomoran zato sto ti ni ne znas da upecas smudja  :hammer: ustvari .....al dobro ima vremena

Posto sam ja mnogo mozda i ljubomoran toliko da dok riba ne krene da se javlja na suvu musicu na vodu necu ici znaci verovatno do aprila
Salmonidnu vrstu sam jednu u zivotu poneo kuci i to je bila mladica i to 99 godine! I imam nameru da ponesem 1 lipljana sa Drine kada mi se ukaze prilika ,da iako nisam ljubitelj recne ribe probam

Nego Joco da te ja pitam nesto kakvog je ukusa Gradacka pastrmka kada provede neko vreme u cizmi ?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ova tema pocinje da lici na onu emisiju trenutak istine  :D posle neka mi neko nesto progovori kada okacim sliku mrtve ribe na forum  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Kamo srece da je tako. I nemoj da kacis slike mrtvih riba.... posle je dekni u glavu ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
E da, sale dobro je dok ne pocne kao ona emisija gde se menjaju sa zenama hahahhahahah

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bilo pa proslo. Sta cemo za otvor u pm? Hoce li biti organizovano nesto, neki busevi iz Beograda, klopa I pice, kurave itd.

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Svi se vi dobro znate, pecate zajedno, razmenjujete materijale itd., a opet upadate u ovakve rasprave da bi neko pomislio da se ne podnosite. Ovo je već X-ti put da se ulazi u ovakvu raspravu koja ni čemu ne vodi. Koliko sam ja video, ovde je jedino OHOLI profitirao jer je pokazao (fotografisao)  :D da pravi jako lovne mušice. A i negatini marketing je dobar marketing.

P.S. Da sam ja admin ja bih zaključao ovu temu tokom lovostaja!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hahahahaah realno. Evo ako slucajno budem admin ima da blokiram temu i banujem marica hahahhahhH uvek nesto zasere.
A muve nikad jeftinije nisam davao.....samo 1.5komad hahahhaha

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
neca011 je napisao(la):
Svi se vi dobro znate, pecate zajedno, razmenjujete materijale itd., a opet upadate u ovakve rasprave da bi neko pomislio da se ne podnosite. Ovo je već X-ti put da se ulazi u ovakvu raspravu koja ni čemu ne vodi. Koliko sam ja video, ovde je jedino OHOLI profitirao jer je pokazao (fotografisao)  :D da pravi jako lovne mušice. A i negatini marketing je dobar marketing.

P.S. Da sam ja admin ja bih zaključao ovu temu tokom lovostaja!

Nisam baš siguran da ničemu ne vodi. Neki efekat se postigao.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa jel sam ja isao da lovim pastrmku po Gradcu u februaru?  :hammer: :hammer: :hammer:  Jbt kupio sam stap za gradackog lipca. Salu na stranu Ali stvarno mi nije jasno koja BUDALA moze da poveruje da sam stvarno kupio stap za ribu tj. GRADACKOG lipca koga ukupno ima 20 kom u celoj reci??

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Pa jel sam ja isao da lovim pastrmku po Gradcu u februaru?  :hammer: :hammer: :hammer:  Jbt kupio sam stap za gradackog lipca. Salu na stranu Ali stvarno mi nije jasno koja BUDALA moze da poveruje da sam stvarno kupio stap za ribu tj. GRADACKOG lipca koga ukupno ima 20 kom u celoj reci??

Treba da pozuris na tog gradackog lipca dok nije lovostaj, trebalo je da ides ceo januar i februar :hammer: :hammer:

Vrh Dno