maric je napisao(la):Pa jel sam ja isao da lovim pastrmku po Gradcu u februaru?![]()
![]()
Jbt kupio sam stap za gradackog lipca. Salu na stranu Ali stvarno mi nije jasno koja BUDALA moze da poveruje da sam stvarno kupio stap za ribu tj. GRADACKOG lipca koga ukupno ima 20 kom u celoj reci??
maric je napisao(la):Pa jel sam ja isao da lovim pastrmku po Gradcu u februaru?![]()
![]()
Jbt kupio sam stap za gradackog lipca. Salu na stranu Ali stvarno mi nije jasno koja BUDALA moze da poveruje da sam stvarno kupio stap za ribu tj. GRADACKOG lipca koga ukupno ima 20 kom u celoj reci??
maric je napisao(la):Pa gde si bre bata Tihi nije te bilo od " predveza" koliko se secam tada si bio onaj sto laje? Branio pravilnik koji je bio nakaradno napisan a sada kritikujes ZakonLepo Boga mi. Nadam se da ste ove godine usaglasili pravilnik da ne bude nekih petljasa od 6 m itd. Sto se tice Oholog rekao sam mu sve par dana pred odlazak. Sigurno da bih mu rekao i da ne kaci slike, ne zato sto smo drugari i sto ga gotivim vec zato sto znam njegov odnos prema Gradcu i pastrmkama koji je vise nego dzentlmenski i sto sam znao da ce se ovo desiti. Ovde nije u pitanju Oholi vec krsenje zakona. Zasto ga se neko pridrzava a neko ne?
Oholi je pecao ispod brane u Gradcu gde plovkarosi vrsljaju ali to ga neopravdava. A sad mozemo 100 god da kuckamo i da ga osudjujemo sto opet nije u redu. Svi smo mi gresni samo je pitanje ko koliko. I zamolio bih kolege sa foruma da na Gradcu koriste samo barbles udice. Jer dosta njih to ne radi a kenja . Hvala
Baki-Pa je napisao(la):Znači da u periodu zabrane tj lovostaju, ne smeš da pecaš ribu na koju se odnosi isti, ni na jednoj reci. Nisam mogao jednostavnije, mada sam se trudio.
![]()
Mafke Fly je napisao(la):Ovo je jako lep post,prepoznaje se covek koji poznaje psihologiju, a i kinologiju. Cista 10-ka za procenu copora i ponasanja pasa lutalica.
Problem je samo sto ovde nije ljubomora 100 celih %,ima i pravednika medju kojima sam i ja. Meni je takodje prelep februarski dan,pastrmke rade kao lude, a nisam izasao na jednu od reka. Cuvara NEMA,slobodno sam mogao kao jedan musicar iz JA da klepim 20 kom od 300-500 gr i ponesem kuci.Rade kao blesave na duzinu stapa.
Oholi nije imao zlu nameru cim je podelio fotose sa nama na forumu,tako da ne treba preterivati sa osudama. Oholi i ''ekipa'' nisu pravi prekrsioci i lopine.
Ipak Oholi braticu sto se ne strpi jos malo![]()
. Znas da se kod nas nista ne prasta. Svaka cast za iskrenost i podeljenom izlasku sa forumasima putem fotosa. 90% musicara koje poznajem i ribolovaca uopste,ne bi vratilo ribe.
Nisi trebao brate mili pre 1.,iz principa.
Iskren pozdrav od Mafketa.![]()
pera je napisao(la):Slaviša oko moje ili Sretene grobarčino ,možete li da skenirate neku dozvolu od bilo koje godine u kojoj piše da je LOVOSTAJ za pastrmku od 30.09-01.03 da se prekinu ova kenjenja tipa nije lovostaj ,te odnosi se na izlov te na ovo te na ono,stvarno više ne mogu da se nerviram sa pisanjima pamfleta i sranja koja ovde neki pišu i pravdaju bilo koga.
Zakon propisuje zabranu pecanja ne izlova već bilo kakvog pecanja.
A lično ću se postarati da nekima otežam pecanje maksimalno bacanjem kamenja u vodu ,jer nigde ne piše da je to zabranjeno,čisto da vidim da li je moguće i tada hvatati ribu.
TIHI,OBJASNI NAMA NEUKIMA NA ŠTA SE DONOSI ZABRANA