Gradac, reka snova

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Pa jel sam ja isao da lovim pastrmku po Gradcu u februaru?  :hammer: :hammer: :hammer:  Jbt kupio sam stap za gradackog lipca. Salu na stranu Ali stvarno mi nije jasno koja BUDALA moze da poveruje da sam stvarno kupio stap za ribu tj. GRADACKOG lipca koga ukupno ima 20 kom u celoj reci??

E pa macane sad si moj i GraDacki....da te nebi udavio u Gradcu, a posto se sprdas sa mnogima od nas..nisam dzabe postavio opkladu, i rizikovao da i corava koka ubode koje zrno, spremi se na sankcije!!!
Jednoclana komisija(Ja) ce jednoglasnim(opet Ja) vecanjem odluciti o kazni...Dres u svakom slucaju ti negine...Samo mnooooooooogo si mi ti namazan,tako da ce i kazna biti odgovarajuca u skladu sa ozbiljnoscu prekrsaja i obmane javnosti!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:hammer: :hammer: :hammer: Da znas ko je sve poverovao ne bi ti bilo dobro  :hammer: :hammer: :hammer: Proto kad sam ja bezao od bilo cega :) Al da idemo posle na Krivaju :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Pa jel sam ja isao da lovim pastrmku po Gradcu u februaru?  :hammer: :hammer: :hammer:  Jbt kupio sam stap za gradackog lipca. Salu na stranu Ali stvarno mi nije jasno koja BUDALA moze da poveruje da sam stvarno kupio stap za ribu tj. GRADACKOG lipca koga ukupno ima 20 kom u celoj reci??

Bio sam ubeđen da će ovo biti poslednji post u ovoj temi, kad gle čuda....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
U sustini ostalo je da se uhvati taj lipac stapom za ''Gradackog lipljena'' I capi to prase I ode na Krivaju :) Naravno ljudi koji su poverovali u pricu o stapu bi ce banovani tj bice im zabranjen pristup pecenom prasetu. Spisak imam I to je to :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Pa gde si bre bata Tihi nije te bilo od " predveza" koliko se secam tada si bio onaj sto laje? Branio pravilnik koji je bio nakaradno napisan a sada kritikujes Zakon :) Lepo Boga mi. Nadam se da ste ove godine usaglasili pravilnik da ne bude nekih petljasa od 6 m itd. Sto se tice Oholog rekao sam mu sve par dana pred odlazak. Sigurno da bih mu rekao i da ne kaci slike, ne zato sto smo drugari i sto ga gotivim vec zato sto znam njegov odnos prema Gradcu i pastrmkama koji je vise nego dzentlmenski i sto sam znao da ce se ovo desiti. Ovde nije u pitanju Oholi vec krsenje zakona. Zasto ga se neko pridrzava a neko ne?
Oholi je pecao ispod brane u Gradcu gde plovkarosi vrsljaju ali to ga neopravdava. A sad mozemo 100 god da kuckamo i da ga osudjujemo sto opet nije u redu. Svi smo mi gresni samo je pitanje ko koliko. I zamolio bih kolege sa foruma da na Gradcu koriste samo barbles udice. Jer dosta njih to ne radi a kenja . Hvala

Maricu ti lajes 365 dana po forumu, ja se pojavim kad ima nesto zanimljivo. Bolje par puta procitaj sta ja pisem da bi ti odgoror ima smisla. Ja nigde nisam kritikovao zakon pomesao si me sa nekim, samo tvrdim da ga ne poznajete i ne tumacite pravilno a svi osudjujete. Zakon je jasan i nije doslo do nikakve povrede zakona Vladimirovim izlaskom da peca klena a upecao i pastrmku! Samo je vama zaludnima sto pecate po forumu dao zanimljivu temu da ispljujete coveka koji to nije zasluzio pogotovo sto ga vecina zna i poznaje njegovo ponasanje prema rekama i ribama.

Sto se tice predveza nisam lajao vise puta se ogradio od vredjanja i omalovazavanja Mite ali izricito trazio da se sankcionise jer je smisljeno i namero prekrsio(licno priznao pred vise svedoka) "nakaradni pravilnik" kako ga ti zoves, za mene je to pravilnik koga svi treba da se pridrzavamo a oni koji misle da je nakaradan imaju legalne puteve da ga isprave i daju svoj doprinos a ne da kenjaju po forumu.

I jos jednom da ti ponovim Vladimir nije prekrsio zakon ni jednim svojim potezom, niti je koristio bilo kakve rupe u istom koje mnogi pominju. Njegov potez je bio apsolutno legalan ispravan i posten...

PS: Kad nekom odgovaras na forumu citiraj ga jer ces tako shvatiti da ustvari taj sto je nesto kao rekao nije reka i otklonices mogucnost da ispadnes glup...

Pozdrav,
Maricu

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Znači da u periodu zabrane tj lovostaju, ne smeš da pecaš ribu na koju se odnosi isti, ni na jednoj reci. Nisam mogao jednostavnije, mada sam se trudio.

Pozdrav Baki,

Odgovor ti nije tacan, zabrana se odnosi na izlov ribe! Znaci nesmes uzeti dozvoljenu kolicinu ribe u naravno dozvoljenoj meri.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):

Na revirskom delu reke je zabranjen ribolov u tom periodu, nesmes da spustis udicu u vodu...to je ogromna razlika...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Slaviša oko moje ili Sretene grobarčino  ,možete li da skenirate neku dozvolu od bilo koje godine u kojoj piše da je LOVOSTAJ za pastrmku od 30.09-01.03 da se prekinu ova kenjenja tipa nije lovostaj ,te odnosi se na izlov te na ovo te na ono,stvarno više ne mogu da se nerviram sa pisanjima pamfleta i sranja koja ovde neki pišu i pravdaju bilo koga.
Zakon propisuje zabranu pecanja ne izlova već bilo kakvog pecanja.
A lično ću se postarati da nekima otežam pecanje maksimalno bacanjem kamenja u vodu ,jer nigde ne piše da je to zabranjeno,čisto da vidim da li je moguće i tada hvatati ribu.
TIHI,OBJASNI NAMA NEUKIMA NA ŠTA SE DONOSI ZABRANA

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Mafke Fly je napisao(la):
  Ovo je  jako lep post,prepoznaje se covek koji poznaje psihologiju, a i kinologiju. Cista 10-ka za procenu copora i ponasanja pasa lutalica.

Problem je samo sto ovde nije ljubomora 100 celih %,ima i pravednika medju kojima sam i ja. Meni je takodje prelep februarski dan,pastrmke rade kao lude, a nisam izasao na jednu od reka. Cuvara NEMA,slobodno sam mogao kao jedan  musicar iz JA da klepim 20 kom od 300-500 gr i ponesem kuci.Rade kao blesave na duzinu stapa.
Oholi nije imao zlu nameru cim je podelio fotose sa nama na forumu,tako da ne treba preterivati sa osudama. Oholi i ''ekipa'' nisu pravi prekrsioci i lopine :nowink:.
Ipak Oholi braticu sto se ne strpi  jos malo  :doh: :(. Znas da se kod nas nista ne prasta. Svaka cast za iskrenost i podeljenom izlasku sa forumasima putem fotosa. 90% musicara koje poznajem i ribolovaca uopste,ne bi vratilo ribe.
Nisi trebao brate mili pre 1.,iz principa.
Iskren pozdrav od Mafketa. :blush:

Ima pravednika i u jednom postu sam se ogradio, ali i pravednici treba da razmisljaju i treba da budu pravedni, a ne da napadnu nekog za krsenje necega sto nepostoji.

A nisam primetio da je neko ovde osudio Vladimira na osnovu svojih licnih principa vec se vecina poziva na neki nepostojeci zakon i rupe u istom koji su sami izmislili jer im je sad trebao takav zakon...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Slaviša oko moje ili Sretene grobarčino  ,možete li da skenirate neku dozvolu od bilo koje godine u kojoj piše da je LOVOSTAJ za pastrmku od 30.09-01.03 da se prekinu ova kenjenja tipa nije lovostaj ,te odnosi se na izlov te na ovo te na ono,stvarno više ne mogu da se nerviram sa pisanjima pamfleta i sranja koja ovde neki pišu i pravdaju bilo koga.
Zakon propisuje zabranu pecanja ne izlova već bilo kakvog pecanja.
A lično ću se postarati da nekima otežam pecanje maksimalno bacanjem kamenja u vodu ,jer nigde ne piše da je to zabranjeno,čisto da vidim da li je moguće i tada hvatati ribu.
TIHI,OBJASNI NAMA NEUKIMA NA ŠTA SE DONOSI ZABRANA

Pozdrav,

Pero

Imam par prostih pitanje za tebe.

Da li ima pastrmke u Kolubaru u potezu od Valjeva do Divaca?

Da li je to jedan od najboljih Klenaroskih terena na Kolubari?

Da li ja smem doci da pecam klena na tim terenima jer postoji mogucnost da upecam i pastrmku, posto nam je svima poznato da jedu istu hranu?

Da li sam upecanom pastrmkom prekrsio zakon a uredno je vrazena u vodu?

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Takve ,,mešane" reke su zajebane i za pecanje i tumačenje zakona,da sad izađem na Nišavu u gornjem toku na klena-veća je verovatnoća da ću upecati pegavu a ako kasnije kad je klen zabranjen pokušam da upecam pegavu opet je veća verovatnoća da ću imati više klenova.Kad ići na pecanje i šta pecati.?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Da dodam da protiv Oholog nemam ništa,čak naprotiv ,ali mi je smešno opravdavati krivolov,može on da se ljuti koliko hoće (ko se ljuti uleti mu kruti) ,ali pecanje u zabrani jeste krivolov bez obzira na nedostatak dozvola,da je to deo reke koji ne spada u EKOD ,sve to nije bitno.
bitno je da je  PASTRMKA U zabrani od tad do tad i šlus.
Nema potrebe da Tihomir prevodi službene beleške i značenje dozvole gde je za svaku ribu određen lovostaj,ako tako piše tako i jeste i nema slobodnog tumačenja tipa ja zanm al neću da vam kažem.
Da li je dozvoljeno uzeti tuđi auto koji nije zaključan,samo da se preveze do kuće jer nema bus-a,šta mislite?

Vrh Dno