TMc je napisao(la):Za dozvolu se javi Giletu ribocuvaru nadam se da mu je i dalje aktuelan broj koji imam
064 2860 930
Mozes da pitas Gila oko spavanja u bivaku, takodje za tetrebovac zoves roku ima.valjda broj na sajtu.... al iskreno preskup je. Uz kolibu na sarenom platnu odlicno je i kod paceta prespavati... mada jedino kod roke i u gradu npr tadica mlin imas normalno da se istusiras...beelack je napisao(la):Hvala TMc!!![]()
oholi je napisao(la):Mozes da pitas Gila oko spavanja u bivaku, takodje za tetrebovac zoves roku ima.valjda broj na sajtu.... al iskreno preskup je. Uz kolibu na sarenom platnu odlicno je i kod paceta prespavati... mada jedino kod roke i u gradu npr tadica mlin imas normalno da se istusiras...
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
oholi je napisao(la):Koliba na sarenom platnu je prelepa, vidi sa gilom oko smestaja, ja sam se uvek lepo naspavao tamo. Nema struje, niti vide al se snadjes, ima za nuzdu akumulator i voda sa izvora.... tereni iznad i ispod su super. Mada meni je gradac najlepsi od manastira nizvodno.... al svakako je vredno obici svaki kamen.
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
Ako ne ceskaris vec korisris obican kanap.. sve ok.... generalno imas uvek zavetrinu neku...beelack je napisao(la):jel mnogo smeta vetar na Gracu? utorak bi možda ostao, ali treba da bude do 10m/s :-\