Gospodin Veterinar laze od pocetka pa do kraja, ja sam bio prisutan, prvo da razjasnimo da ljudi znaju, doticni gospodin i njegov kolega su bivsi predsednik i sekretar, pa su ljudi hteli da zamene mesta, medjutim to po statutu ne moze, ostali ribolovci njih 98% se zalili sudu i dobili ih, medjutim bivsi predsedavajuci od koji je jedan advokat, ocigledno da nedaju fotelju iz njima znanih razloga, a i vezu kad posle toliko puta nije donesena konacna presuda, drugo izblamirali su sami sebe, ko zadnji bed..., naplacivali su dozvole, naplatilli su citavih 6 dozvola ( napunivsi budjet Srbije ). I nije istina da Travar i ostali gosti nisu imali dozvole, imali su dozvole koje je izdavao Kiza, potpisane i pecatirane klubskim pecatom i svi ostali su imali iste dozvole, pa se i tu vidi ko je naplacivao i kome je stalo do kinte i jos da nigde na prostorima bivse SFRJ, a i kod nas se ne naplacuju dozvole za otvor sezone na pastrmku. Bili su isvizdani od prisutnih, nas tridesetak, posle toga su se preselili na parking, redom su zapisivali registracije svih vozila ( ne bili napisali jos neku prijavu ) mozda je neki bio od popa, bila je i milicija ali cuvsi pricu samo su se nasmejali i rekli prisutnima da se lepo razidju, i pored svega momci su organizovali sve ovo iz svog djepa, mislim na kolopu i pice, bilo je super desetkaaa...