Gradac, reka snova

veterinar

Newbie
Učlanjen(a)
23.02.2009.
Broj reagovanja
0
Gospodine Petrovicu, policijska patrola je uzela potrebne podatke i otisla to je sve. Prekrsajne prijave idu za sve koji su pecali bez dozvole. Tako je valjda na svim rekama. Inace ribarska inspekcija je posetila EKOD Gradac 4.marta i potvrdila da ribolov bez dozvola nije moguc, ni sa obavestenjem ni sa nekom odlukom ni sa bilo kakvim pamfletom, to je jasno @kao dan@. Zasto to rade oponenti ne znam. Rezim na reci je jasan i to se mora sprovoditi. Ukoliko zelite podrobnije informacije obratite se mailom ili zovite. Ova situacija nikome ne odgovara i nikome nije prijatna ali tako je. Zato nije dobro dalje komplikovati stvari na terenu. Ovo vazi za sve, treba komunicirati bez strasti i iznositi cinjenice.
S postovanjem,
Vladimir Janevski

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Vladimire, zbog cega je vasa rec jaca od reci ovih drugih, zbog cega su vase a ne njihove cinjenice tacne? Vi svi ste tokom zime trebali da resite taj problem, ali je SVE vas sebicnost sprecila u tome, sad ispastaju svi, priroda, zivotinje ribolovci pa cak i vi koji ste sve zamesili.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Iskreno da vam kazem ja u ovakvoj situaciji ne bih platio dozvolu, paralelne insitucije nije moguce ipostovati. Trazio bih ko god da dodje da mi trazi dozvolu da dovede policiju koja ce da mi kaze - e on ima pravo da ti naplati dozvolu.

A bas bih voleo da vidim tog ko bi pokusao na silu da mi uzme opremu ili nedaj Boze mom drugu  :machinegun:

Mada sam upoznao i jednu i drugu stranu prosle godine ne bih mogao da se opredelim kome da se priklonim

I Oholi je u pravu, steta da ljudi ne idu u Valjevo zbog njihovog prepucavanja, i za nas i za njih

H

humphrey

Guest
Nigde na svetu ne postoji pecanje bez dozvole,osim u banana republikama zar ne strasni...

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Ljudi, steta je da se tema o ovoj prelepoj reci pretvara u prepucavanje i pricu o svadjama, dozvolama, muriji...
Trebalo bi otvoriti novu temu gde bi se o tome raspravljalo, i da moderatori tamo prabace sve postove koji se ticu sukoba unutar VA udruzenja.
Ja svaki put kad otvorim ovu temu , nadam se nekoj fotografijii, informaciji o tome dal` se reka izbistrila i sl. kad ono...

Ponavljam, tema je "Gradac, reka snova" a ne " Ko gazduje rekom"?

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
humphrey je napisao(la):
Nigde na svetu ne postoji pecanje bez dozvole,osim u banana republikama zar ne strasni...

Apsolutno se slazem sa tobom. Ja sam po tom pitanju prilicno revnostan. Kad god sam isao na Gradac, uvek sam se dan ranije najvljivao cuvarima, isto i moji drugari, i tako gde god idemo. Samo kad ljudi nisu u stanju medju sobom da se dogovore i oni da ispostuju pravila na svojoj vodi zasto bih ja. Neke od njih sam vidjao kako praznu limenku koju su upravo ispili ostave na obali, imam bas tu sliku sa tim covekom ali truba mi da je kacim.
Nije to poenta, ta reka je meni jako draga i krivo sto situacija takva... na njoj sam ubo najvecu pastrmku u zivotu... a sad ovako

H

humphrey

Guest
Brzo ce to biti reseno,tako da ce biti i Gradca i pecanja a i druzenja....

Bane Donic

Newbie
Učlanjen(a)
13.09.2008.
Broj reagovanja
0
Mislio sam da se nikada necu ukljuciti u ovo besmisleno prepucavanje oko ove prelepe reke.A

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
humphrey je napisao(la):
pa čim je ovakvo stanje na rekama, a i u državi gde vlada bezakonje i mi isto spadamo u banana republiku  :-\

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Evo da ulepsam temu, slikano pocetkom maja prosle godine

Prilozi

• DSC00197.jpg
    DSC00197.jpg
    296,9 KB · Pregleda: 206
  • IMG_0012.jpg
    IMG_0012.jpg
    279,4 KB · Pregleda: 220

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
Evo da ulepsam temu, slikano pocetkom maja prosle godine
jedna od najčistijih reka srbije, šteta je samo što nisu većinom sve ovako čiste.......

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Stvarno izgleda kao iz snova.Nadam se da cu ovu reku posetiti ove godine i uveriti se da je kao sa slika...reka snova...

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
evo i od mene jedna slika, vir ispod Rokine kuće..

pf9s.jpg

Vrh Dno