ivke037 je napisao(la):
Postoji kultura odevanja, koju mi Srbi nemamo. A i ostale nam manjkaju. Colmar, Bogner, Kjus... se nose na skijanju, Millet, Mammut... na planinarenju itd. Zamisli da odes u ribolov u kosmickom odelu. Bar ja tako razmisljam, mada razmisljam da kupim neki Arc'teryx i ako imam G4
Arcteryx nije namenska jakna za ribolov !!!! :
Postoji kultura u odevanju koju VI NEKI SRBI nemate a mi neki imamo....nemoj generalizovati stvari, mozes pricati samo u svoje ime....u zadnje vreme svako nosi colmar, vecina je totalni trash...ali je bitno da je sarena i da se colmar vidi sa 300m po noci....
Colmar PRC, Bogner ruzan da ruzniji ne moze biti, izgledaju jakne kao da su deca dizajnirala...sve boje sveta...(bar one koje sam ja video), Millet je ok. ali opet mammut je komercijala, imaju dobre jakne , vecina je srednja klasa....ali zato arcteryx je vrh, kao i haglofs....vec pomenuti north face, i peak performance....svaka ima svoju namenu, firma svoju poziciju na trzistu za odredjenu namenu....
Ako ces arcteryx moj izbor bi bio alpha sl jacket ali i bilo koja alpha je vrh...mada se sa haglofs moze naslusati muzike za manje pare....
Ovo cisto da vidis da nije bas da MI nemamo kulture u "odijevanju, niti na selo niti u gradu"....znamo i mi po nesto....