Jakne Simms

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
232
Posteno da ti kazem, ja u ribolov nosim G4 i Baleno a po gradu vijetnamku ili Vision  :bye:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
posteno da kazem ne musicarim van prolecno letnjih meseci vec pecam smudja,tako da na musicarenju nikad ne nosim jaknu
a mamut previse ''dise'' da bi mogao da se covek utopli na camcu zimi,ne pomaze ni aktivni ves niti polar  :D
al zato ima ''vrhunska'' jakna za 2000 din koja za ne poverovati dise,stiti od hladnoce i kise  :D a pritom i lepo izgleda

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
ivke037 je napisao(la):
Postoji kultura odevanja, koju mi Srbi nemamo. A i ostale nam manjkaju. Colmar, Bogner, Kjus... se nose na skijanju, Millet, Mammut... na planinarenju itd. Zamisli da odes u ribolov u kosmickom odelu. Bar ja tako razmisljam, mada razmisljam da kupim neki Arc'teryx i ako imam G4

Arcteryx nije namenska jakna  za ribolov !!!!  ::)

Postoji kultura u odevanju koju VI NEKI SRBI nemate a mi neki imamo....nemoj generalizovati stvari, mozes pricati samo u svoje ime....u zadnje vreme svako nosi colmar, vecina je totalni trash...ali je bitno da je sarena i da se colmar vidi sa 300m po noci....

Colmar PRC, Bogner ruzan da ruzniji ne moze biti, izgledaju jakne kao da su deca dizajnirala...sve boje sveta...(bar one koje sam ja video), Millet je ok. ali opet mammut je komercijala, imaju dobre jakne , vecina je srednja klasa....ali zato arcteryx je vrh, kao i haglofs....vec pomenuti north face, i peak performance....svaka ima svoju namenu, firma svoju poziciju na trzistu za odredjenu namenu....

Ako ces arcteryx moj izbor bi bio alpha sl jacket ali i bilo koja alpha je vrh...mada se sa haglofs moze naslusati muzike za manje pare.... :smoke:

Ovo cisto da vidis da nije bas da MI nemamo kulture u "odijevanju, niti na selo niti u gradu"....znamo i mi po nesto.... :bye:

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Samo bih dodao na Vas post da je lepota u oku posmatraca ili po naski : "O ukusima se ne treba raspravljati."
Nekom je sareno ruzno , drugom lepo, treci nema misljenje ....

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
i da ja dodam da je mamut ipak u vrhu i nisu srednja klasa vec top klasa. to sto ljudi uglavnom kupuju njihovu srednju klasu to je drugo

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja bi na pecanje isao u jakni od 300,400,500 evra ...ali nikad . na pecanje idem u starom odelu koje mi nije zao da pocepam i isflekam prljavim rukama . uopste ne vidim funkciju takve jakne u ribolovu i apsolutno mi nije potrebna .  :) razlog vise je sto ribolovci na moravi pojma nemaju sta je to simms pa ne bi uspeo da ih impresioniram a slabo posecujem mesta gde bi se cenila takva garderoba  :( zato je stara trenerka zakon za prolece i jesen a stara debela kozna jakna odlicna za zimu  :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Šinjel je još bolji od stare debele kožne jakne... naročito kad dobro pokisneš  :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
milance , tebe je bas pregazilo vreme . ja sam davne 92. bio u vojsci i vec tada je sinjel bio zastarela tehnologija . danas imas kod kineza za 1000 dindzi da kupis jaknu za pecanje mnogo bolju od sinjela  :tbumb:
a po kisnim danima sedi kod kuce jer i nije neko pecanje kod pada kisa  ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Stara radnička bunda je zakon
http://static.kupindoslike.com/nova-radnicka-bunda_slika_L_30228107.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
daj ne zezaj bre . kako ces da gazis u sinjelu? jel znas koliko je dugacak?  :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
predraze nemoj da se smejes  :nowink: ti nisi ni svestan da si mozda prvi  imenovao novi domaci brend proizvod ...shinjel wading jacket  :tbumb:
model gradac ...do zemlje i model drina ...do ispod sisa  ;)

Vrh Dno