jeste silikonce sam i ja trosio vise ali zbog ekonomicnosti i pretrazivanja terena a kada sam upoznao strukturu dna i ostale specificnosti nekog mesta onda je šadrapović radio čuda. No da se vratimo temi
Ma kada brzo tipkam progutam koje slovo posebno na mobilnom. Mislio sam na zumbu. A to sam vec jednom i postavio na forumu http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=2856.0
Ovde je na slici bez odrezanog delića što štrlji a inače svi ovi moji "diskovi" su bez toga, sve sam im to porezao i izbušio ih zuMbom

Ja sam kod mene dobio u jednoj diskont trgovini ceo paketić tih prilepaka za sitnu paru. Služi za npr. da polepiš to po prozoru i na mini štipaljkicu koja je namontirana na taj prilepak okačiš lampice za božić ili pak upotrebiš to za nešto drugo npr. za neke stvari u kupatilu ma za širu je namenu. Kod kineza bi garant to pronašao. Postoji još jedan fazon kojega sam se dosetio ali nisam još ptobao....injekcija ili ti šprica od injekcije što ima nastavak za iglu u sredini, odsečeš to da dobiješ disk i ako želiš odsečeš nastavak ili ga skratoš i to je to.
Ako več naručujete šta preko interneta od materijala za štuku onda definitivno probajte slinky fiber...odličan je i u zadnje vreme jako puno sam ulovio štuka takvim strimerima. Mislim na one bunkeraste kombinacije.