Jao stukama! Ali stvarno, ne zezam se.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ja sam se uverio da štuka kada oće da uzme uzme celog strimera ako može da ga proguta, sve ovisi o veličini štuke. Možda je u pitanju samo način povlačenja. Ja uglavnom lovim štuke na kratkovrate udice i sa njima nisam imao ni promašaja ni otpadanja.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Ne verujem da je u pitanju način povlačenja.
Znam da nema ni mnogo veze sa dužinom udice, ona kad 'oće - zakiva.
Nije bila ni mala, doduše nije bila ni velika, možda u meri.
Gurgler stoji i ona cela iskoči iz vode i napadne, vidim i otvorena usta, ali kao da u poslednjoj fazi napada, kad treba samo da zaklopi usta - odustane.
Samo prođe pored njega. I to silovito - kao da samo uvežbava napad. Nemam čak ni razloga da lupam kontru.
Ulovio sam ko zna koliko štuka, nije mi prvi put da lovim, znam kako se ponaša i kako napada, ali ovo....
nije mi se dešavalo do sada. 
:doh:Možda se radovala samo što nas vidi. :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Rancic je napisao(la):
...Gurgler stoji i ona cela iskoči iz vode i napadne, vidim i otvorena usta, ali kao da u poslednjoj fazi napada, kad treba samo da zaklopi usta - odustane.
...

Pobogu Rančiću gde ćeš veće sreće od ovoga :) Ma ne mora ni da se zakači...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
I ja sam doživljavao isto ,podigne se i kao da ga malo okrzne i odustane ...e onda sam posle nekoliko takvih situacija promenio taktiku i ostavio poppera da stoji u mestu posle bezuspešnog napada mesto da nastavim da vučem dalje i gle čuda dok stoji u mestu posle par sekundi ....BUM ! i silovito potapanje ...

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Rancic je napisao(la):
...Gurgler stoji i ona cela iskoči iz vode i napadne, vidim i otvorena usta, ali kao da u poslednjoj fazi napada, kad treba samo da zaklopi usta - odustane.
...

Pobogu Rančiću gde ćeš veće sreće od ovoga :) Ma ne mora ni da se zakači...

Jeste lepo za gledanje, adrenalin skače i misliš sa'će - ono MOŠA.  :doh::hammer:
Prezupčim sav.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Šone je napisao(la):
I ja sam doživljavao isto ,podigne se i kao da ga malo okrzne i odustane ...e onda sam posle nekoliko takvih situacija promenio taktiku i ostavio poppera da stoji u mestu posle bezuspešnog napada mesto da nastavim da vučem dalje i gle čuda dok stoji u mestu posle par sekundi ....BUM ! i silovito potapanje ...
:tbumb:
upravo to sam hteo reči, vođenje...kod površinaca je to najbolja tehnika skoro na svim vodama i kod mnogih grabežljivih riba, kada miruje lupi....ker dok se kreće ona to vidi i prati a ponekada i napadne, ali kada posle kretanja se zaustavi i malo miruje onda to imitira najlakši plen koji je teško promašiti  ;) 

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
Jes da nije od učkura al može da prođe

Prilozi

• IMG_2510.jpg
    IMG_2510.jpg
    171,2 KB · Pregleda: 239

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
  Ovaj crveno-sartre je odlican za prolece  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Markoviću fin ti taj crvenko ,jesi mu testirao rad sa tom cuclom ?

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
  Odlican strimer Markovicu, samo jos Mlava da se sredi i ..........  :eek: :eek: :eek:

Vrh Dno