Ispao sam iz fazona nisam postovao odavno pa sam ga ranije dziznuo, mistake bila je to prerana ejakulacija posta , evo vam ga ceo sad pa uzivajte
Posle krace pauze (od aprila) aj da i ja kazem nesto , naravno u mojoj omiljenij temi .
Drina je ovih dana fenomenalna, lipljan je aktivan- sprema zimnicu i ne razmislja mnogo koje ce povrće da ćapi, vreme idealno, svi poznati i nepoznati tereni su puni aktivne ribe s tom razlikom da se za malo veće ipak treba potruditi ali to i daje posebnu čar pecanju i cina ga težim ali taman da nije dosadno.
Ja sam u poslednja par dana obišao par omiljenih mi terena od Perućca do Ljubovije i lepo pecao , poneo sam par komada od 40+ cm i za sutra spremam feštu u dvorištu, belo domaće Vlasotinačko i drinski lipljani,fino društvo.... da se iskoristi ovo miholjskoo leto do maksimuma. ) izvinjavam se zakletim pobornicima C and R ali ako im je za utehu pustio sam dvadesetak 35- riba.
A da najbolji period dana je u ovo vreme od 10-16 a zenit aktivnosti je 11-14 h, musice na koje ja pecam su imitacije jednodnevki bledo do tamno maslinastog tela na 14 i 16 # naravno cdc i krila i thorax dabing cdc ili zeca, moze i hackle i no hackle varijante (ja preferiram ove potonje) igrale bi i 12 # i 18 ali stvarno nema potrebe osim mozda 12 na extra brzacima i 18 na staklu , moje licno misljenje je da ako posluzi voda a zadnja 3 dana je o (i slovima nula) mozda bude i jos zanimljivije jer pocinje da se roji i onaj jesenji kedis u oker boji sto bi rekli na 12, tako da i jutro i magla mogu biti fenomenalni i to na nevidjeno ako znate neku proverenu dzadu, ja sam imao bas tu epizodu u petak, divno iskustvo magla , mrtvo more vozis kedisa i ides polako niz vodu samo sto ne zadremas i

tras adrenalin ode u jebem li ga , strava.... i tako dosta je aj sad malo vi ima li zainteresovanih...