Jesnsko mušičarenje lipljena

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mrav je odličan (onaj moj se ofucao a i lak je bio očajan  pa je pobeleo :doh:) Caddisu bi promenio boju tela u neku nijansu zelene ili smeđe.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Aaaa, imam i zelenka i to u ovoj boji:

Prilozi

• zelena se sprema.jpg
    zelena se sprema.jpg
    19,2 KB · Pregleda: 416

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
compshop je napisao(la):
Mix, kakav to problem imas sa cdc-om?
Molim te da ovo pitanje prebaciš pod CDC vs Polipropilen http://www.musicarenje.org/index.php?topic=516.0

Rado ću ti odgovoriti.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
compshop je napisao(la):
Molim te da ovo pitanje prebaciš pod CDC vs Polipropilen http://www.musicarenje.org/index.php?topic=516.0

Rado ću ti odgovoriti.

E sad bi ti da podignes taj thread iz 2006 i da evociras uspomene pre nego sto si rasterao sve sa foruma :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
simpson H je napisao(la):
compshop je napisao(la):

Rado ću ti odgovoriti.

E sad bi ti da podignes taj thread iz 2006 i da evociras uspomene pre nego sto si rasterao sve sa foruma :D

Pogrešno. Istina je da se protivim da ovde pišemo o nekoj temi, koja već ima svoje mesto.

Inače, tvrdnja da sam ja bilo koga isterao sa foruma ili rasterao neke korisne ljude, je potpuno nelogična. Ja ne mogu da oteram bilo koga sa foruma na kome nisam ni moderator, ni admin, ni vlasnik. Sa druge strane, posećenost i kvalitet ovog sajta konstantno raste, tako da ako je neko napustio forum pre par godina, ništa nam nije naudio. Uostalom, postoji i www.musicarenje.com i neki forum.biz, gde su svi koji tvrde da sam ih ja oterao (ne znam samo kako) na broju. :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
simpson H je napisao(la):
compshop je napisao(la):

Rado ću ti odgovoriti.

Pogrešno. Istina je da se protivim da ovde pišemo o nekoj temi, koja već ima svoje mesto.

Inače, tvrdnja da sam ja bilo koga isterao sa foruma ili rasterao neke korisne ljude, je potpuno nelogična. Ja ne mogu da oteram bilo koga sa foruma na kome nisam ni moderator, ni admin, ni vlasnik. Sa druge strane, posećenost i kvalitet ovog sajta konstantno raste, tako da ako je neko napustio forum pre par godina, ništa nam nije naudio. Uostalom, postoji i www.musicarenje.com i neki forum.biz, gde su svi koji tvrde da sam ih ja oterao (ne znam samo kako) na broju. :yeswink:

Molim te Mix govori samo istinu :D, te sa forum3biz sam i ja oterao(makar pola ako ne i vise od tebe :D)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
www.musicarenje.forum3.biz

Mene niko nigdje nije otjerao jer nema ni fizičke ni psihičke moći za to. :bleh:

Apogotovo što Mixa ne znam lično,a i nisam s nikim u sukobu(osim možda sam sa sobom).Tako da Homi,ne Loop - aj.

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Uclanijo sam se u sve forume samo iz jednog prostog razloga,da ljubav prema musicarenju podelim sa vama drugarima, koji nadam se delite moje misljenje, uvek je bilo i bice nekih sitnih problemcica, mada moramo da to prevazidjemo,i da se okrenemo prakticnim savetima i korisnim temama, kojih ima napretek,ako stremimo jednom cilju a to je da podignemo ovaj hobi na visi nivo.Pitanje banovanja je prosta stvar ako je neko zasluzijo onda se zna.
Crveni karton mada je i to stroga mera neverujem da ima ljudi koji imaju lose namere. :whistle:

astreusraska

Junior member
Učlanjen(a)
31.03.2007.
Broj reagovanja
0
Ma kolege raspisali ste mi se o svemu sem o jesenjem musicarenju lipca, bar na ovoj strani, pa ko velim da niste zaboravili naslov topika ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam napravio i muve i spremio sve za tu Drinu, ali izgleda da neću prevaliti 700 km ovog vikenda. :(

Vrh Dno