rabbit je napisao(la):Milanče je napisao(la):Prekosutra na Drinipop je napisao(la):A jesenje mušičarenje LIPLJANA? :'(![]()
Što nas čini najmanje dvojicom.
Dovoljno je i sto si najavio da se pokvari vreme
rabbit je napisao(la):Milanče je napisao(la):Prekosutra na Drinipop je napisao(la):A jesenje mušičarenje LIPLJANA? :'(![]()
Što nas čini najmanje dvojicom.
Mixmaster je napisao(la):Milanče, je l' samo ti 'vataš ili još neko može da se pohvali približnim ulovom?
Da se malo odmore od tebe a ?Milanče je napisao(la):Za ispis 7 novembarskih lipljena ovog vikenda na Drini. Obišao sam moje stado i izbockao ih. Ne moraju više da strepe do 01.06.2009. Koristio sam sledeće tehnike, pribor i imitacije:
1. Iskustvo
2. Znanje
3. Mnogo elemenata iz tačaka 1. i 2.
![]()
![]()
![]()
Milanče je napisao(la):Za ispis 7 novembarskih lipljena ovog vikenda na Drini. Obišao sam moje stado i izbockao ih. Ne moraju više da strepe do 01.06.2009. Koristio sam sledeće tehnike, pribor i imitacije:
1. Iskustvo
2. Znanje
3. Mnogo elemenata iz tačaka 1. i 2.
![]()
![]()
![]()
St.Igor je napisao(la):E sad posto su se skoro svi ispisali, krece ono pravo , ili drugim recima znate li osecaj kad ste sami na Drini na potezu od Perucca do Rogacice i sva mesta su na izvolte, mada neki ljudi ce da mi nedostaju , sa nekima sam bas voleo da se sretnem na vodi!
Zivela nimfa!
Zivela blaga zima!
ZIveli radni dani!
St.Igor je napisao(la):E sad posto su se skoro svi ispisali, krece ono pravo , ili drugim recima znate li osecaj kad ste sami na Drini na potezu od Perucca do Rogacice i sva mesta su na izvolte, mada neki ljudi ce da mi nedostaju , sa nekima sam bas voleo da se sretnem na vodi!
Zivela nimfa!
Zivela blaga zima!
ZIveli radni dani!