Jos neki hobi

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Moj najveci hobi je kinologija. Musicarenje je josh sveze u odnosu na kinologiju. Tu sam vec zaludjen... :doh:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Extra su druže, ali extra! :tbumb:
@Djomla eeee druže samo polako, za par godina ili ako uspemo da te popalimo onako brzinski i žestoko ima da počneš da posmatraš pse kao izvor materijala! Ne da ih pobiješ naravno već makaze u ruke i šišanje. :tbumb:
Zezam se malo, ja sam veliki ljubitelj pasa. Kao dete sam imao NLTa ali umre bitanga i mnogo sam tugovo, pa sam digo ruke!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Sto bi reko Djosha. Sto ne zavrsi onaj kinoloshki fakultet - sad bi bio doktor na celu Kinu. :D

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Ma psi su rules! :D
Nlt su ludi skroz.Svi kazu da su mesanci... :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Eeee kako je to biuo lud pas, ali LUD. Izvedem ga u šetnju, ja sam bio mali, a on na pitbula. Jurišššššššššš. Gde sam mogao da ga iskontrolišem. Dizelaš sa pitom zbunjen, mladi ludak vodi ludo kuče. I pokupi se i ode.... :doh: eeeeee mnogo je bio lud i posle njegove smrti stvarno nisam mogao da čuvam drugog!  :'( :'( :'(

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Koliko je bio star kada je umro? Oni su jako prgavi, kao i svaki terijer ali oni idu na lisice i jazavce kao ludi.Mislim i jesu ludi. :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Imao je malo manje od godinu dana a umro je od štenećaka  :doh: Ja sam ga nabavio 90 godine i mislim da su mi uvalili buđavu vakcinu...nemam pojma, ali umre bitanga! :'(

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
E jbg! Zao mi ga je.

Stenecak je sada bas tesko zaradiva bolest zbog efikasnih vakcina. Praviln vakcina i revakcina tacno na vreme sa krantinom posle vakcine od 15 dana i nema frke. :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Pre koju godinu sam se ozbiljno poceo zanimati za airsoft, ali sve sam to malo pustio na stranu...uglavnom airsoft je slican paintballu ali za moj ukus mnogo bolji i zanimljiviji jer se radi o realnim replikama i realno zamišljenim borbama, uniformama itd. Nije ni čudo kada se je airsoft razvio baš iz vojnih vežbi na istoku. Sada su sve te replike pod nazivom igračka i za to uglavnom u svim zemljama sveta za posedovanje takvih igračaka ne treba posedovati dozvolu jer je po zakonu to igračka. Mnogo bi mogao pisati o tome ali mi se neda. Koga zanima sta je to može da progoogla po netu pod temom "airsoft" i svasta ce moci da vidi. :

Evo samo jednog mesta gde mozete videti samo neke stvati (kojih je ovde mnogo) koje se mogu nabaviti http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Home. Postoje i specijalizirane trgovine po celoj evropi gde možete da kupite replike ili delove za svoju omiljenu pa da ju nadograđujete. Evo pogledajte na youtube video snimke http://www.youtube.com/results?search_query=airsoft&search= ...ma ima toga po celom netu koliko ocete  :D ;)

bojan

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2007.
Broj reagovanja
1
lud hobi Seb! :tbumb:Ja se još bavim sa MMA,jiu-jitsu,stand up fightom i teretanom. :)

Z

Zakula

Guest
Pored musicarenja i pravljenja muva,bavim se slikanjem i stvaranjem hard core/punk/rock muzike :smoke: :smoke:...Takodje,strashto volim da se bavim prouchavanjem tela lepih mladih cura... :lol: :lol: :drool: :bleh: :sm: :sm:javascript:void(0);
sm

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Asp je napisao(la):
lud hobi Seb! :tbumb:Ja se još bavim sa MMA,jiu-jitsu,stand up fightom i teretanom. :)

MMA :tbumb: Jedva cekam da uvatim sledeci fight na eurosportu! Ja sam nekih 8 godina bio hiperkativan u tom svetu bor. vestina, ali eto vremenom sam se smirio i dosta promenio. Jos uvek volim da gledam, tu i tamo se zafrkavam sa kumom (tj. ja sam njemu kum) koji jos uvek trenira. MMA mi je nesto the best...tu dolazi do potpunog izražaja koliko se osoba zaista da snači u fightu.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Uz takve clanove ja se nebrinem za sigurnost sajta :tbumb:.
Ja sam dugo trenirao judo, jedno 7 godina, dogurao sqam do braon pojasa i digo ruke! :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ooooo i Lucky je tepač  ;)  :D....bas mi drago...pogledajte koliko imamo zajedničkog. Zakon!
nema veze pojas...danas je mnogo likova sa crnim pojasom a o samom fightu nemaju pojma. U mnogim npr, shotokan klubovima se polaže dva do tri puta u godinu dana. Ja licno ne priznajem ni jedan crni pojas barem ispod 3 DAN. Kada neko ima npr. 5DAN ili više to ipak nešto znači. U mom bivšem klubu smo polagali jednom godišnje ili ni jednom. Strogo beše. Ali zato su naši naranđasti i zeleni pojasevi pobeđivali i crne (iz tuđih klubova). Takve crne pojaseve ja nazivam instant pojasevi :hammer:  :D
Dok sam bio zaluđen tim svetom nikada nisam bio zadovoljan jednom tehnikom i pravilima, uživao sam u proučavanju i vežbanju drugih tehnika. Tada još nisam poznavao MMA, ali bilo je nešto slično. Beše to "free stile"  :tbumb:
Kada bi se nekim čudom opet zapalio za taj svet onda bi se definitivno bavio MMA-om ili samo AIKIDO-m.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Moja žena odlično podnosi to što skoro svaki dan idem na mušičarenje. Nekako podnosi i što u stanu imam tri akvarijuma sa diskusima i još četiri sa vodenim insektima. Ipak, ne znam kako bi podnela da se ponovo bacim na svoj treći (ne i poslednji) hobi i opet kupim dva DJ gramofona Technics SL-1210 MKII, neku Numark Mixetu i gomilu maxi singlova. Muči me to. Osećam negde u želucu da me Deejaying ponovo probada. Hladim se povremeno uz kompjuterske programe poput Sonar-a i Cubase-a, ali ne pomaže. I um i telo traže da im pod svakom rukom bude po jedan Technics.
Da nije skupo, već bih bio ponovo opremljen. 2 x 600 eura- gramofoni sa Stanton glavama, plus 300 eura mixeta, plus svaki mesec po 300 eura za ploče. Ništa više.
Eto kakve mene gluposti muče. "Bolje" da sam studirao medicinu, hemiju ili biologiju. Upao bih u sistem i sve bi mi bilo potaman. :hammer: Plaćali bi moje savete i (ne)rad.
Šalim se, naravno. Bolje je ovako. Kupoću gramofone i ugasiću svetlo u sobi. Svetlost će dolaziti samo sa diskova i vu-metara, a zvuk će biti:
"There's Not The Problem That I Can't Fix, 'couse I Can Do It In The Mix..." Ofarbaću opet kosu u narandžastu boju.
More, kad malo bolje razmislim, moja žena se i zaljubila u takvog čoveka. Skupiću lovu i krišom ću uneti 22 kg gramofona. Kad me vidi sa jednom slušalicom na uvu, a drugom ispod brade, jednom rukom na mixeti, a drugom na maxi single-u, poludeće od sreće! :hammer:
Eh, šta sve muči čoveka starog 38 godina!?  :lol:

Vrh Dno