strasni , ja u ovoj zemlji zivim 40 godina i pecam 30 godina . iz dosadasnjeg iskustva sam stekao te negativne predrasudestrashni je napisao(la):Sale nekako si pun negativnih predrasuda...pa ni ta Slovenija nije na svim vodama skupa da ti podje krv na nos nego ima i umerenih cena, po principu koliko para toliko i muzike... Drugo, da bi došao do momenta da imaš takve cene moraš da imaš malo dužu tradiciju, da se pročuješ, da se lepe slike ulova...za to je potrebno vreme i trud a to ne ide preko noći...nigde, a tek ne kod nas...Tako da nemoj da se plašiš pre vremena... bolje gledaj da nađeš dodatni posao da zaradiš da možemo i to da platimo jer nam je to nešto u čemu uživamo a kad tad mora doći do toga...
na ovom forumu sam clan 6 godina i od prvog dana sam citao ovakve polemike o istoj temi . bice zdravlja da opet popricamo za sest godina i veruj da bi voleo , ali iskreno bi voleo da mi tada napises ...evo ti sasa pogledaj u sta se pretvorila srbija . sta si kenjao da nema nade za srpski ribolov ? ...i da mi nabrojis dobre svetski poznate revire koji su se u medjuvremenu otvorili :-[