potpisSt.Igor je napisao(la):A ja ne vidim zasto je korisna i pre svega zasto je potrebna na musicarskom sajtu!![]()
Kako je Catch & Release stekao popularnost kod nas
Sjekloca je napisao(la):Ko zna kakve si ti televizije gledao... Svasta bre danas ima na televiziji!![]()
Hajdi je napisao(la):Kako je Catch & Release stekao popularnost kod nas
Da se vratim na pocetak i dam odgovor na ovo pitanje.
C&R nije ni stekao popularnost u Srbiji a kako stoje stvari i nece nikad. Nije filozofija svojstvena nasem narodu. Za takve stvari treba biti odgovoran i razmisljati iskljucivo svojom glavom. Sve dok neko drugi misli za vas a vi aplaudirate necete ni shvatiti sta je C&R. Zato nasi ljudi u belom svetu vrlo lako ukapiraju ukupnu filozofiju i ne shvataju C&R kao nametnuto i obavezno. Na velikom broju reka koje sam posetio nigde se ne pominje C&R ali opet nisam video ribolovce da nose ribu. Jos manje sam video onih koji ribu ljube i muljaju po rukama, kratko fotografisanje (ako ulov zasluzuje) i to je to. Susta suprotnost emisijama koje sam gledao na TV dok sam bio u Srbiji.
Mixmaster je napisao(la):Nisam cuo da u Srbiji ima neko mesto gde je C&R "obavezan" a ako ima nece dugo. Upravo pricam suprotno da u Srbiji nikada nece zaziveti zbog mentalnog sklopa. Koliko ga ribolovci u Srbiji razumeju? Ne razumeju uopste ocigledno, sve dokle smatraju da je to nametnuto "resenje" zbog resavanja "problema".
Hajdi je napisao(la):Nisam cuo da u Srbiji ima neko mesto gde je C&R "obavezan" a ako ima nece dugo. Upravo pricam suprotno da u Srbiji nikada nece zaziveti zbog mentalnog sklopa. Koliko ga ribolovci u Srbiji razumeju? Ne razumeju uopste ocigledno, sve dokle smatraju da je to nametnuto "resenje" zbog resavanja "problema".
Ipak, morate priznati da ova moja teorija da ribolovci skromnog ulova vrlo rado prihvataju Catch i brže-bolje Release. :lol: Onima koji imaju značajan ulov teško je da ga se olako oslobode.Onima koji imaju značajan ulov teško je da se kreću pa moraju da ga oslobode vraćanjem u vodu. Može li ova teorija?Mixmaster je napisao(la):Onima koji imaju značajan ulov teško je da ga se olako oslobode.