Kako je Catch & Release stekao popularnost kod nas

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sjekloca je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
...Ako nije lepo biti primitivan na reci, gde je lepo?
Ja mislim  da NIGDE NIJE LEPO BITI PRIMITIVAN! :yeswink:

E,pa.... svasta! :doh:

Ja, na primer, bez primitivnih radnji ne mogu da postignem ni erekciju. Uvek kad radim primitivne u vulgarne stvari, osećam neko čudno, prijatno, uzbuđenje.
Posle primitivnog ribolova, mnogo dobro kecam. :tbumb:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pa bre, Miks.... sto ne kazes odma' da imas problem.  :doh:

Ma, burazere... budi primitivan maksimalno, OD SAD NAVIJAM ZA TEBE.  :tbumb:

P.S. A jel ti bilo neprijatno da dosad pricas o tome? Pa svi smo ovde da bismo pomogli jedan drugom.

Znaci: Nemoj da je neko OD SAD, pa nadalje i ubuduce, nasao Miksu neku zamerku. Pomozimo drugu u nevolji! :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nisam znao da je to problem. Primetio sam da se žene pale na moj primitivizam, kada ga upotrebim na pravom mestu u pravo vreme.
Vidim, ti se hvališ da nikad nisi primitivan. Sumnjivo. Da nisi devica?  ???

jankoj

Junior member
Učlanjen(a)
14.10.2007.
Broj reagovanja
0
[/quote]from mixmaster
Veoma sam primitivan i to ističem kao sasvim normalnu osobinu. Ne samo da ubijam dozvoljenu količinu riba, nego u vodu ponekad i pljunem, pišam, bacam ogriske jabuka i ostalog voća, a ponekad se natrtim i kakim. Kad sam u gradu, kulturan sam. Ovaj sport je predviđen za iživljavanje i to, nad životinjama. Zašto to kriti?  ???
[/quote]

Nemam komentara...

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Hehehe mix nam se vodi ideologijom Antonija Pusica aKa Rambo Amadeus :tbumb:
"Ja sam balkan boy i smrdim na znoj i kad tad ja bicu tvoj" :D :D :D
Samo tako mix direktno bez uvijanja ako svaku pitas oce li da se keca pa makar svaka 10 ce reci  :amore::bleh:
Postujem tu ideologiju i ja je sam upraznjavam pa jesmo li srbi ili francuski ficfirici bre  ;) :smoke:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nisam znao da je to problem. Primetio sam da se žene pale na moj primitivizam, kada ga upotrebim na pravom mestu u pravo vreme.
Ma.... zene k'o zene... :D

Vidim, ti se hvališ da nikad nisi primitivan.

A gde si to vid'o, ocinjeg ti vida?  :(

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Pa, pišeš," NIGDE NIJE LEPO BITI PRIMITIVAN!"
I šta uopšte znači "biti primitivan"?
Da li je primitivno skinuti gaće? Da li je primitivno ubiti životinju i pojesti je? Da li je primitivno maltretirati životinju bez razloga?
Definiciju molim.  ???

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Da li je primitivno skinuti gaće? Da li je primitivno ubiti životinju i pojesti je? Da li je primitivno maltretirati životinju bez razloga?
Definiciju molim.  ???

Randjo, citaj polako i probaj da ukapiras (vrati se na tekst sa sivim celijama):

Ako neko treba da nekome objasnjava sta znaci rec primitivan - tu je veeeeliki problem. Primitivizam ide uz licnost "AB OVO"... sto u tvom slucaju znaci : " Dzabe ste krecili!" Ja mogu da shvatim da je neko nedokazan, da se neko pravi da je nedokazan, da neko ne razume sta to znaci "nedokazan"... al' da je neko stvarno nedokazan, pa onda ja njemu treba da objasnjavam da je nedokazan??? To niti ima svrhe, niti ima nacina, niti ja imam nameru da mu objasnjavam... Imas, bre, svoj svemir (divergentan, doduse... al je tvoj!) i zivi u njemu, nisi za drugi i pomiri se konacno s tim... kao sto i ja imam svoj svemir....  U protivnom, dolazis u situaciju kad lako mozes da upadnes u crnu rupu (ne onu za kojom ti ceznes :bleh:) i da se pretvoris u nistavilo... osim ako vec nisi glas iz "ogledalnog svemira", sto mi se cini vrlo prihvatljivim.  :whistle:

greyling

Newbie
Učlanjen(a)
30.08.2006.
Broj reagovanja
0

Definiciju molim.  ???

najkraca definicija glasi: primitivan znaci biti mixmaster

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ja samo neshvatam zasto se svaka tema na kraju bavi analizom Mixmastera??? :doh:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pa Laki, odgovor je jednostavan: umesto vrlo upotrebljivog SPIRITUS MOVENS-a, ovde se seta duh iz boce... jos bolje (ili gore?): Pandorine kutije.  :smoke: Ne pitaj nas... Pravi krivci NIKAD ne budu proglaseni krivima.... Imas bezbroj primera po raznim istorijama....  :blush:

Vrh Dno