Mixmaster je napisao(la):Ja bih da organizujem jedno probno, živo, testiranje 865 mušičarskih štapova, ovih dana u Nišu, na Nišavi. Čisto da se zajebavamo malo.
Testiranje radi zajebancije??? Zvuci neozbiljno... I cemu ce doprineti?

Mixmaster je napisao(la):Ja bih da organizujem jedno probno, živo, testiranje 865 mušičarskih štapova, ovih dana u Nišu, na Nišavi. Čisto da se zajebavamo malo.
Sjekloca je napisao(la):Mixmaster je napisao(la):Ja bih da organizujem jedno probno, živo, testiranje 865 mušičarskih štapova, ovih dana u Nišu, na Nišavi. Čisto da se zajebavamo malo.
Testiranje radi zajebancije??? Zvuci neozbiljno... I cemu ce doprineti?![]()
Sjekloca je napisao(la):....Kao sto vidis, lepo i ozbiljno sam pitao STA IMATE U CILJU sa uporednim testom... ne vidim zasto si se nasao uvredjenim. Svaki iole ozbiljan posao treba da ima svrhu. Ako je nema - onda nije ozbiljan. A lepo vidim da ...
dr.lucky je napisao(la):To imamo u cilju i to ce biti i realizovano. Da li zelis da ti jos neke buduce akicije ti napisem? Sta te jos zanima? A najvaznije zasto te brine sta je cilj. Da li mislis da ja kao glavni uredink sajta nemam cilj i da lutam ko nejebana koza? Opet si mi isprovocirao da offtopicujem. Ali sada zasita zavrsavam! Sta god napisao a nevezano za temu moj odgovor neces dobiti. Sledeci moj post u temi bice nakon realizovane akcije i sa konkretnim rezultatima testa!
Salut
Kuzma je napisao(la):865 su stapovi koje moji prijatelji koriste za srednje i manje reke. Znaci malo je suvisno stapom duzine 8,6 ft pokusavati najdalje zabacaje (mada ne smeta probati).
Jr je napisao(la):Pre nego što dam svoju listu favorita, da kažem nešto o samom testiranju. Mislim da su rezultati ovog preliminarnog testiranja su samo subjektivni, dakle, odraz su ličnog afiniteta samog mušičara. Objektivno testiranje zahteva dosta drugačiji pristup ali o tome nekom drugom prilikom, kad budemo organizovali i takvo testiranje.
dr.lucky je napisao(la):OK dacu ti odgovor PONOVO. Prvo ja nisam uvredjen, nepostoji akcija koju druze mozes da uradis da izazoves bilo koju emociju kod mene, a kamoli da se uvredim. Da li znas kako se testiraju stapovi? Molim te nemoj da odgovaras javno, vec se sam zapitaj. Ako neznas, ja cu ti reci. Na stap se prvo namontira cekrk, a nakon toga se musicarski konac (flyline) provuce kroz sprovodnike. Na flylineu je potrebno da imas i predvez. Kada kroz sprovodnike provuces konac onda na predvez, na koji je vezan i tippet vezes vestacku musicu. Nakon toga stap je spreman za testiranje. Idemo dalje......