Mix me svojim postom pod topicom "velika kamenjarka" podsetio opčenito na kamenjarke. Pogledao sam svoje kutijice i gle samo dve imitacije suve i to samo velike kamenjarke. Od nimfi nemam ni jedne više. Znam da sam za probu navezao jednu crnu na 12tici i osto bez nje jer sam tvrdoglavo isprobavao neki tanki predvez (0,8). Na tu sličnu ovoj sam ima jednog lepog lipca i par pastrmki da bi ju na kraju izgubio pod debljom kalifom :'( Kod mene na savi bohinjki sam video dosta tih malih crnih kamenjarki. Neke su takve veličine da pašu 14tici ili 12tici.
Upravo sam navezao jednu crnu kamenjarku na udici #12. Telo biots, repna i glavna antena biots, krilni pupoljci thin skin, thorax paun i crni dubbing, glava golden bead head.
Također planiram navezati koju i na udici #14 bez bead head-a. Nesrečnim slučajem sam joj skratio vrhove antena kod glave
:'( ali nema veze, dežava se i to
Još sam hteo dodati joj i nogice od jarebice ali u poslednjem trenutku sam se predomislio.
Imate li kakvu omiljenu imitaciju crne kamenjarke? Iskren da budem malo sam ih forsirao i ne mogu reči da imam omiljenu ali ovakve sa telom od biotsa su mi nekako...nekako mi daju najviše poverenja.
Upravo sam navezao jednu crnu kamenjarku na udici #12. Telo biots, repna i glavna antena biots, krilni pupoljci thin skin, thorax paun i crni dubbing, glava golden bead head.
Također planiram navezati koju i na udici #14 bez bead head-a. Nesrečnim slučajem sam joj skratio vrhove antena kod glave

Imate li kakvu omiljenu imitaciju crne kamenjarke? Iskren da budem malo sam ih forsirao i ne mogu reči da imam omiljenu ali ovakve sa telom od biotsa su mi nekako...nekako mi daju najviše poverenja.