black panther
Hero member
Kolko ja vidim ti ovde o stapovima pricas a ne o kanapima?ili mozda gresim? ???ivke037 je napisao(la):Sage - Launch, Orvis - Clearwater, Vision - 3zone, Ron Thompson
Kolko ja vidim ti ovde o stapovima pricas a ne o kanapima?ili mozda gresim? ???ivke037 je napisao(la):Sage - Launch, Orvis - Clearwater, Vision - 3zone, Ron Thompson
Zamisli da pricamo o Fici, Tristacu, Pezejcu, Kadetu, Repasu.....acko23 je napisao(la):apo cemu ne zasluzuju?
druze nije ti dobro uporedjenje mada je to tvoje misljenje, a misljenje iznosi ko kako hoce a da li je to ok videce ko zna a ko nezna moze i da poveruje.ivke037 je napisao(la):Zamisli da pricamo o Fici, Tristacu, Pezejcu, Kadetu, Repasu.....
Ajde ivke bratino moja molim te reci mi onda o kojim stapovima i kanapima da vodimo konverzaciju!? Molim te!ivke037 je napisao(la):Zamisli da pricamo o Fici, Tristacu, Pezejcu, Kadetu, Repasu.....
Jes' da budeMilan VB je napisao(la):Ivke silo, kako ne kapiras da predmet diskusije ne odredjuje kvalitet iste...
Zamisli ekipu ispred prodavnice kako raspravlja o mercedesu i inzinjere koji raspravljaju o reciklazi...
Koja je kvalitetnija diskusija???
Nema veze o cemu se prica nego ko prica...
Stvar je u tome sto nema potrebe i sto bi pre promenio kanap :-D Kod mene je uvek pre potreba nego merak dok se ne stvore pogodni uslovi ;-)black panther je napisao(la):Grujo,ja mogu samo da zakljucim,da je vreme da menjas cekrk :yeswink:![]()
Gruja je napisao(la):Evo jedno moje zapazanje u vezi kanapa. Moram da priznam da kada sam pocinjao sa mahanjem najmanje paznje sam obracao na kanap, nosio sam se misljenjem da sav posao obavlja stap tako da su mi prvih par kanapa bili no name prvo DT a onda i WF. A onda sam stavio kanap, kao sto Simpson rece, cenovnog ranga preko 30e koji bi spadao u klasu kvalitetnijih. U pitanju je bio Rio main stream DT petica. Prosto me je bilo sramota samog sebe posle par bacanja sto nisam kupio ranije jedan ovakav kanap, nego sam se mucio sa kanapima od po 1200 din kriveci stap, vetar i samog sebe za neuspesne daljine bacanja, prezentaciju i sl. Naravno, i sa novim kanapom sam bacao lose jer sam jedva skrpio par meseci mahanja, ali mnogo bolje nego sa oranz no name deponijom! Zakljucak: nimalo ne treba stedeti pri kupovini kanapa! Trenutno kanap na cekrku je skuplji od cekrka i nimalo mi to ne smeta :-D :-D