Uff, nakon skoro 2 meseca uspeo sam da skoknem popodne na moju omiljenu reku

Situacija tamo ista kakvu sam i ostavio :yeswink: Moji nesudjeni Bucovi se i dalje suncaju u daljini i opet me ostavljaju bez daha svojom velicinom i senkama koje ostavljaju

Odlucan da pokusam da ih se domognem, zabacujem crnog Gurglera i tako krecu fanaticni zabacaji. Bacam za moj pojam velikih 10,15, a mozda i 20 tak metara i napokon jedan pravi zabacaj, oko metar ispred jednog osrednjeg (citaj oko 2kg). Ludacki se zalece i uzima, ali verovatno moja prerana kontra i on ga ispusta, na moje veliko zaprepascenje, dok Gurglera privlacim ka meni on i dalje kidise i kad sam pomislio da ce ga opet uzeti, verovatno zbog blizine same obale naglo odustaje i okrece se

Onako pod adrenalinom, besan na sebe, ali i sa druge strane srecan posto sam se uverio da uzimaju i da ima sanse da se uhvate. Bacao sam jos par puta, kad su poceli da dolaz neki plovkarosi, pa onda i neki germina varalicari, od kojih nijedan niti vidi to sto je ispred njih, niti zna sta lovi, tako da sam namerno odustao i napustio tu lokaciju

Obecao sam im samo da cemo se jos mi cerati i da ce kad tad neki od njih biti moj

Na kraju za utehu, ceh su platili neki nesretni klenovi

Sve u svemu predivno popodne posle duuuugooog posta