Killer Bug

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
woooooow  :tbumb:  :respect1:

fantazija, nemam prave reči.... :nowink:  :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
More, sad vidim da nisi ti džabe dao 1.3 funte. Još kad ti ja dopremim Parl Metallic Wrap, za leđa, dobićeš živahnog gamarusa. Imam i Danville žice u raznim bojama, za podlogu i eventualna rebarca.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Evo konačno sam i ja navezao par killers-a po uzoru originala glede te famozne sive nijanse. Sada kada sam ga smočio vidim da sam bio blizu u jednom mom pokušaju mešanja svetlo sive vune sa upredanjem vrlo malo smeđe i roza. Lucky me je iznenadio i poklonio nešto ove 477 vunice...druže, mnogo ti hvala! Pogledajte malo pozornije kako je to kada je mokro. Posebno ako ju kapnete super lepkom kod glave ali da i mali deo vune upije taj super lepak dobijete ovakav oblik. Kao da viri glava tulara iz kučice i jedan deo tela. To se vidi isto i na onoj mojoj staroj koja je mnogo prelovila i detalji dođu još više do izražaja. Killer Bug je takav, što ga više koristiš bolji je  :D ;)  :yeswink: Dr. Lucky, još jednom, hvala!
main.php

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Kuzma krivac sto ih lomi na KB pa da se malo pojacam. Glava nije trebala da bude crna. Nestalo bezbojnog laka. Telo od SUPERBUG YARN koga nisam ni znao da imam  :(

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ja sam za ovu muvu prvi put cuo na ovom forumu, preko forumasa sam dobio dvd OE i na njegov tj sawyer-ov nacin je i vezijem,dok mi fazanov rep teze ide po njegovim uputstvima

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/hkg8IFimg9A&hl=en[/flash]

Ova bakarna zica je fenomenalnih karakteristika, tanka a dovoljno cvrsta da se ne kida pri motanju.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Nisam verovao u lovnost ove musice sve do pre neki dan. Jr me je uverio, pa i vise od toga. Sa Killer bug-om je "ubio" pastrmke. Nije se pomerio sa jednog mesta, a uhvatio je vise od 20. Ovo mi postaje glavna nimfa od sada pa nadalje...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lazza je napisao(la):
Nisam verovao u lovnost ove musice sve do pre neki dan. Jr me je uverio, pa i vise od toga. Sa Killer bug-om je "ubio" pastrmke. Nije se pomerio sa jednog mesta, a uhvatio je vise od 20. Ovo mi postaje glavna nimfa od sada pa nadalje...

i kod mene je bilo tako dok ju nisam isprobao i od tada je to moj favorit...i uvek ju imam bilo gde da krenem za rezervu. Doduše malo sam ju jedne godine zanemario u istraživanju i zamajavanju sa realističnim muvama but i'm back ;) ove sezone ču da bacam i famoznu verziju "code name 477:D (thanks to great dr. L. )!  ;) :tbumb:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Sutra idem na Moravicu i tek sam sada ukapirao da proveravajuci kvantitet i kvalitet sadrzaja svojih kutija , ja sam proveravao upravo ovu muvu. izbrojah-18 komada u raznim velicinama i tezinama.
NA NEkima sam pobegao od sojerovog uputstva i otezao je olovnom zicom.
Materijal , vunicu sam iskopao u tastinom steku za pletenje, Licno mislim da je bolja od original cedvika, koji sam video kod drLakija :smoke:
Ovu muvu imam u glavi za mnoge situacije, Npr Drina i lipljen

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Uverio sam se u lovnost killer bug-a.
Pastrmkama na Moravici je RAK RANA, a za ostale vode ili reke kojima pliva ova pegava lepotica,nemogu da garantujem jer nisam imao prilike da ga probam..
Mada slobodno mogu reci mi deluje kao jedna od boljih za PASTRMKU....

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
I ne samo za pastrmku. Planiram da je isprobam i na saranima i babuskama.
Posle malo duzeg razmisljanja i proucavanja raznih verzija Killer Bug-a shvatio sam da ovo stvarno moze da bude UNIVERZALNA muva. Podseca na najmanje tri specijaliteta koje jedu pastrmke, a i ostale ribe.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Svaka cast LAZZA ovo je itekako korisna informacija lepo predstavljena slikom tako da za ovo jedan "+"
Ziv bio..

Vrh Dno