Killer Bug

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Foxi to se ondaK zove "Q(r)cheena bug" :)
main.php

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ima logike...
Mada neznam ukoliko dodelim to ime sta ce prvo da ripne.... 8) 8) 8)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
od kučine ili kudelje su dobre muve, gamarusi, caddis larve itd...killer bug je samo jedan ;) :D, siva vuna i bakrena žica, ostalo su verzije...ja imam iste kao sto je i sam original samo da je otežano olovnom žicom. Naravno i dalje se ko mutav držim stare škole i imam po kojega pravoga originala...to je nešto više od same realne potrebe, to je gušt  :lol:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
sebastian je napisao(la):
od kučine ili kudelje su dobre muve, gamarusi, caddis larve itd...killer bug je samo jedan ;) :D, siva vuna i bakrena žica, ostalo su verzije...
Slažem se Seb sa tobom, original je jedan i zna se kako se i od čega pravi. Mogu da postoje neke varijacije ali to je to. I mislim da se toga treba držati kod vezivanja muva. Možeš jedan materijal da zameniš drugim ili nečim sličnim, ali ako staviš nešto 5-o to je onda druga muva.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
evo jedan zanimljiv link pa koga zanima neka malo pregleda...malo o materijalima među kojima se spominje i famozni "čedvik 477" a dodiruje se i ove super jednostavne i extremno lovne imitacije.

http://classicflyrodforum.com/topic/16989/t/Material-Test.html

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Cim su sve svi zainteresovali za ovu muvu jedno je sigurno,da vredi!Smotao sam i ja jednog killera za pocetek a posle cu da se pozabavim nijansama tj. da mesam malo ovu moju vunicu da bih dobio boju sto priblizniju originalu.

Prilozi

• S7300540.JPG
    S7300540.JPG
    63,9 KB · Pregleda: 276

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Hvala,nadam se da ce i pastrmke deliti tvoje misljenje  :lol:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo ih u raznim velicinama UBICE PEGAVICE.. :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Prilozi

• Killerii.jpg
    Killerii.jpg
    186,7 KB · Pregleda: 263

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@crni, to je to! Odlican "killer bug".  Cak je i boja sasvim ok. Kako budeš lovio ribe bit če sve lovniji i lovniji. U kutiji češ večinom posezati za tog killer buga sa kojim si več mnogo lovio...ok, da ne dramatiziram i da previše ne mistificiram "Killer Bug" imitaciju. Verujem da če ti se jako dopasti. Samo je lepo pusti da je nosi vodeni tok i da je što bliže dnu (uglavnom ili više manje). Inače sam s njom lovio u skoro svim slojevima vode. Uglavnom treba ciljati dno. Pastrmke, lipljeni, klenovi... :yeswink: Još jednom, stvarno si ga odlično navezao, podudario si glavu i jasno naznačio početak i kraj kučice tulara. Odličan. Ako si kapnuo i malo super lepkau vodi če to doči do potpunog izražaja. Tako se stvara odličan efekt.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Hvala Seb.Jesam stavio sam kap super lepka kod glave i pustio da ga vunica sama upije.Malo asm ga otezao ispod olovom zicom jer imam nameru da precesljavam i malo dublja i brza mesta.U svakom slucaju hvala na savetu,uradicu jos nekoliko sa razlicitim otezanjima  :tbumb:

Vrh Dno