Killer Bug

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Kakva vas je ovo manija obuzela sa tim killer bug-om? Priznajem da je zanimljiva nimfa, jer se brzo pravi i može imitirati sve moguće larve i račiće. Predlažem da je pravite u raznim težinama i bojama. Posebno preporučujem maslinastu, originalnu i sivu boju, jer većina larvi i račića je baš takva.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mixmaster je napisao(la):
Kakva vas je ovo manija obuzela sa tim killer bug-om?

I ja navezah sinoć 5 komada! Iako mi izgleda grozno - svi je hvale, pa moram da probam!!!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Evo mog 477 yarn-a od 60 dindži iz štrik-butika  8)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Lazzo ružan ti je miš. :D
Je l' ti ova vuna 100% sintetika ili ima i vune ili nekog drugog prirodnog materijala koji pije vodu? ???

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
bilo koja siva vunica je dobra kako kaže  sojerov sin, ali 477 je više ono za ljubitelje old school pristupa i nekog ft gušta. ja sam lovio odlično sa njima. prezadovoljan sam...iako je ružna meni je ta muva nešt posebno lepa...isto kao i neki skupi  ujednoi ružni ff štapovi kada ih čovek vidi misli da nikada ne bi dao pare za to ali kada to uzme u ruku i još malo baca špagu... doživi drugačije iskustvo i zaljubi se u takav štap... :) Killer Bug je posebna nimfica, lepa je ako se lepo namota, lepo lovi, i ima nešto u sebi! Ta muva je doslovno "born to kill = tied to kill"!  :yeswink:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Blue FOX je napisao(la):
Uverio sam se u lovnost killer bug-a.
Pastrmkama na Moravici je RAK RANA, a za ostale vode ili reke kojima pliva ova pegava lepotica,nemogu da garantujem jer nisam imao prilike da ga probam..
Mada slobodno mogu reci mi deluje kao jedna od boljih za PASTRMKU....
  ma kakve pegave lepotice . ovo je ubica za sve lepotice. kako recne , tako i barske i jezerske. ako je uzima bodorka koja je kriticar br 1 uzece je i drinski lisac. Mozda ce je uzimati i Gradacke lepotice 12-tog  8)
u svakom slucaju neophodno je imati ih (pored raznih otezanja) i u razlicitim velicinama, makar od 18-8.
Od sada cenim musicare po ovoj muvi. Ako odelo cini coveka, onda killer bug cini musicara

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Kuzma je napisao(la):
Ako odelo cini coveka, onda killer bug cini musicara

hvala kuzma  :D :lol:  :tbumb: ovo cu shvatiti kao kompliment  :smoke: iako se ne obracas direktno meni  ;) :)

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ti si Seb kriv sto je u Nisu zavladala kilerobagomanija  :tbumb:. Sad u "obavezne muve" spadaju bambula i killer bug.
Za kaznu dobijas jedan +.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ajd' i ja da nesto kazem za ovu muvu. Prvo moram da budem iskren i da kazem da je drugi nisu toliko hvalili nikad ne bi zavrsila na kraju moje strune. Mnogo mi je bila ruzna i mislio sam da je njena lovnost mit ili u najbolju ruku i da je nekad lovila jer je bilo mnogo vise ribe a mnogo manje ribolovaca. Takodje sam smatrao da je njena upotreba nepotrebna, da su materijali prevazidjeni itd. Ali pogresio sam. Mnogo. Muva je super. :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Drago mi je da sam krivac :D popularizacije ove ubitačne muve u Nišu i okolici. Samo nemoj te da me netko optuži kao glavnom krivca zbog masovnog izlovljavanja ribe.  :smoke: :D Bambula pa killer bug...teško ribama, Kako god nisam ja ništa kriv  :whistle: frenki je kriv a ponajvise II svetski rat jer je frenki ovu muvu navezao u vremenu nestašice i siromaštva...žica i siva vuna su mu bili dovoljni da uradi perfektne muve među kojima je i slavni Killer Bug. Istina je da su mnoge ružne, ali mogu biti i lepe  ;) evo primera, meni je ova moja mnogo lepa...jeste da su ukusi različiti ali...ova sa originalnom 477 bojom je prava diva među kilerima  :D (wet look).
main.php

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
i u cacku si uticao, prvo na mene a ja na drugara :)
jos da pocnu da love...........jos klen kada bi isao na njih.....mada kada hoce lipljen sto ne bi i klen

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kolega, jedina nimfica sa kojom sam ulovio u istom danu i klena i pastrmku i lipljena pa i krkušu je Killer Bug. Često puta ju i ne stavim i forsiram druge  muve i nju šparam za jalove trenutke ili kada se poželim ljuljanja vrha  ;) Ok, da ne preuveličavam killere ali zaista su extra lovni. Neki slovenci na 16-14# stavljaju zelenu vunicu i love skobalja. Ja sam to samo jednom probao kada je bio totalno nezainteresiran ali evo još malo pa ču im opet sesti za vrat  :D

***​

killer i njegove rođake, sve od sive vune jedino što sam u neke stavio olovnu žicu, imam i originale i modifikacije.
main.php

main.php

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da, sve su lovne...mada ove prve dvije gore (imitacije larve krznokrilca u kucici) jos nisam ni omocio jer sam ih navezao na kraju sezone kada vise nisam ni isao na vodu. Ipak sudeci prema svemu nemam ni malo sumnje u njihovu lovnost. Cak i one male bezvezne imitacije larvi jednodnevki love  :) Imitacija gamarusa, naravno da love...mnogi su davno vec lovili takvim i slicnim imitacijama. Namotali bi maslinastu vunicu na olovom otežanu udicu i to bi bilo dovoljno. Također tamno naranđasta, siva i roza vuna se mogu lepo iskoristiti za takve gamaruse. Kod mnogih ribolovaca je vuna (http://www.musicarenje.org/index.php?topic=993.0)  več odbačen i prevaziđen materijal ali ima i ona svoju vrednost o kojoj posebno svedoči Killer Bug.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Poceo sam bas LEPO da punim kutijicu Killer Bug-ovima da sam sam sebe iznenadio..
Ali bi vam preporucio nesto sto sam ja eksperimentisao i pokazalo se kao vrlo uspesno..
Probajte da ga pravite "KUCINOM" ukoliko neko nije do sada probao..
Daje izvanredne rezultate :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Vrh Dno