Klen 2010

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
izvinjavam se na offu....ali i danas bio na vodi(ci) i opet prosao fenomenalno!ovo je vec bezobrazluk..... :D :D

toliko je dobro klen uzimao,da se cak i drugar upisao sa 3 lepa komada navezavsi musicu na varalicarac i tako spustao sa mosta......a ja....opet po najvecoj koprivi i siblju i na svakom mestu je padao po jedan lepotan......ne znam cifre ali recicu vam da su bili dobrano iznad mere.... :)
da ironija bude veca,na jednom mestu istreskam policelonku bar 15 puta jakim zamahom,cisto sprdacine radi i pored muve lagano izroni klen od bar kile,ako nije bio i veci..... :eek: :eek: samo je onjusio muvu......i ponovo u dubinu....ja ostao skamenjen svo vreme.....i tu nije kraj iznenadjenjima za taj dan....na jednom blagom prosirenju,bacam skoro uz obalu.....promasaji se redjaju...mahom lepih komada....odjednom staju udarci,muk......par zabacaja i policelonka tresne o povrsinu....u istom trenutku SARANCE se pojavljuje iz dubine i kupi policelonku!! :eek: kako ovo nikako nisam ocekivao,tresnem kontru kasno i samo malcice osetim otimanje ribe i onaj poznat osecaj pljunute muve......ne verujem!
fotke nazalost nemam jer sam poneo aparat,kome su baterije rikle....my luck..... :'(

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Bas lepo Tomose. :tbumb: A za slike se ne brini - lepo sutra ponovo na lokaciju sa napunjenim baterijama da ih islikas, inace ti ne verujemo  :bleh:  :D
Ja sve vec spakovao za sutra. Neka bude voda kakva bude - ja idem da okupam malo ose, obade i mutant mrave.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Uff ja ispunio obećanje i overio svog prvog klena  :D
Dan je bio predivan i posle ručka krenuo sam u pustolovinu na moju malenu rečicu. Tomose mnogo sam istraživao i naišao na par odličnih terena. Klen je radio, bilo je dosta sitnih, ja sam bacao samo krupnije osice, policelonke i jednu koja mi se super pokazala, mislim da je Mašić zove čarobno bela :tbumb:
Evo i slika mojih junaka  :hammer:

Prilozi

• Image014.jpg
    Image014.jpg
    91,3 KB · Pregleda: 189
  • Image017.jpg
    Image017.jpg
    157,5 KB · Pregleda: 170

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Čarobno bela zakon..... :tbumb: :tbumb:...Samo duga voznja i uvek se dize na nju...!Cestitke na prvom klenu...samo neka se nizu sto veci i deblji.... :bye: :bye:

Pozdrav.
Marko.

milicevicv

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2010.
Broj reagovanja
0
:respect1: :respect1: juce te nije islo, ali cekao sam dan kada ces i ti kolega da ga navatas, kapitalac svaka cast  :respect:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
e to je ono o cemu pricam!kakav je osecaj,Igi?rekoh ti,mesic krije lepe primerke....neverovatna voda!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
osečaj je takav da mnogi kada ga osete svaka riba ulovljena drugačijom metodom im lično postane manje vredan ulov... :blush: dobrodošao još jednom  :D a varačičarca pakiraj  ;)

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
osečaj je takav da mnogi kada ga osete svaka riba ulovljena drugačijom metodom im lično postane manje vredan ulov... :blush: dobrodošao još jednom  :D a varačičarca pakiraj  ;)
ja znam za osecaj...hhahahah! pitam igija,da li ce da baci daiwu i posveti se musicarenju?hhhahahahah!!! ;)

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
tomos rider je napisao(la):
e to je ono o cemu pricam!kakav je osecaj,Igi?rekoh ti,mesic krije lepe primerke....neverovatna voda!

Ma osecaj je do j..a  :hammer: Nesto kao riba od 4 kg na spin  :bleh: A voda, uff, nesto specificno, nekome se ne bi svidela, a nekome bi bilo extra. Mene mnogo podseca na neke planinske, znas one male, samo da je jos malo brza i da se izbistri, mislim da uz nase cuvanje, moze postati jako lepa voda za nas par musicara. Neka je teren takav, meni se svidja, jedino me brine travnati tepih nad vodom, koji sam video na nekim delovima, jel bilo toga i pre?

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Hvala Denmil, to nam je i cilj, što veći i samim tim lepši  :tbumb:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Sandenca i Strashni imaju neke taze slike velikih plavskih klenova. Ja nisam  stizao da fotografisem   :hammer:
Goranche, davaj slike!

Vrh Dno