tomos rider
Full member
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009.
- Broj reagovanja
- 0
izvinjavam se na offu....ali i danas bio na vodi(ci) i opet prosao fenomenalno!ovo je vec bezobrazluk.....

toliko je dobro klen uzimao,da se cak i drugar upisao sa 3 lepa komada navezavsi musicu na varalicarac i tako spustao sa mosta......a ja....opet po najvecoj koprivi i siblju i na svakom mestu je padao po jedan lepotan......ne znam cifre ali recicu vam da su bili dobrano iznad mere....
da ironija bude veca,na jednom mestu istreskam policelonku bar 15 puta jakim zamahom,cisto sprdacine radi i pored muve lagano izroni klen od bar kile,ako nije bio i veci.....
samo je onjusio muvu......i ponovo u dubinu....ja ostao skamenjen svo vreme.....i tu nije kraj iznenadjenjima za taj dan....na jednom blagom prosirenju,bacam skoro uz obalu.....promasaji se redjaju...mahom lepih komada....odjednom staju udarci,muk......par zabacaja i policelonka tresne o povrsinu....u istom trenutku SARANCE se pojavljuje iz dubine i kupi policelonku!!
kako ovo nikako nisam ocekivao,tresnem kontru kasno i samo malcice osetim otimanje ribe i onaj poznat osecaj pljunute muve......ne verujem!
fotke nazalost nemam jer sam poneo aparat,kome su baterije rikle....my luck..... :'(
toliko je dobro klen uzimao,da se cak i drugar upisao sa 3 lepa komada navezavsi musicu na varalicarac i tako spustao sa mosta......a ja....opet po najvecoj koprivi i siblju i na svakom mestu je padao po jedan lepotan......ne znam cifre ali recicu vam da su bili dobrano iznad mere....
da ironija bude veca,na jednom mestu istreskam policelonku bar 15 puta jakim zamahom,cisto sprdacine radi i pored muve lagano izroni klen od bar kile,ako nije bio i veci.....
fotke nazalost nemam jer sam poneo aparat,kome su baterije rikle....my luck..... :'(