Klinci i klinceze

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Nek je ziv i zdrav, lep na mamu, pametan na mamu, al nek peca ko tatko mu i bolje!

sulecriba

Senior member
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
Ovo je prvi ulov mog sina, od prošlog mjeseca. Ulovio ju je na musicarac sa jednim zabacajem (nazad-napred) na crni marabou strimer, vučenjem špage preko prsta! i to sasvim sam. Mali ima 3 godine, a kad je uhvatio ribu još nije bio ni 3!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
sulecriba je napisao(la):
Ovo je prvi ulov mog sina, od prošlog mjeseca. Ulovio ju je na musicarac sa jednim zabacajem (nazad-napred) na crni marabou strimer, vučenjem špage preko prsta! i to sasvim sam. Mali ima 3 godine, a kad je uhvatio ribu još nije bio ni 3!

Svaka cast.
Mislim da je ovaj rekord neoboriv (mada ako MIX pocne obuku svog sina jos od 3. meseca sve je moguce)  :D. Mnoga deca tog uzrasta jedva da mogu stap da drze.

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
O musicarskom tzv. poducavanju (maltretiranju) djece napisani su kilometri. Poznajem vise ljudi koji su sinovima na dan rodjenja kupovali ribovne dozvole i najskuplji pribor, one koji su ih vremenom (na)ucili (nekoj) savrsenoj tehnici, omogucili im ulove koji drugi odrasli ribici nisu ni vidjeli, pisali im skolske sastavke, knjige, blogove, cestitke...

Iz osobnog iskustva, to sigurno nije dobar nacin. Uspjesan - po meni Svjetski prvak - je onaj otac koji jednog lijepog dana dana s 20-godisnjim sinom moze otici na pecanje, musicarenje, skakanje padobranom, voznju kajakom, ronjenje, skijanje... kao s najboljim prijateljem.

Tako Sulec, ne zamjeri, ali ne brini sto je mladi gospodin ulovio, nego kako mu je taj dan bilo. Je li taj dan bio sretan, zalostan, zadovoljan, je li se puno smijao, znojio, veselio, plakao, skakao... Sto je i kako pritom ulovio - apsolutno nije bitno.   

sulecriba

Senior member
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
U pravu si potpuno. Nikad ga nisam ni u što forsirao, a kamo li u ribolov. Ide samnom potpuno samoiniciativno i uzima moj štap i voli, da ga on nosi i maše s njim po vodi... Mislim, da se onog dana ipak dobro imao, iako mi je odmah bilo jasno, da mu sam ulov još nije toliko značio.

Zox

Junior member
Učlanjen(a)
28.01.2007.
Broj reagovanja
0
Svratih taman na vreme da i ja čestitam Mixu na sinu ... :bye:
Neka je živ, zdrav i neka mu je prav ( mušičarac dvosmisleni  :p)
Živeo !!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zox je napisao(la):
Živeo !!!
Hvala. Malo me sputava u prečestom ribolovu, ali ionako sam peterivao sa 300 komada godišnje. Možda je 150 optimum. ;)

Zox

Junior member
Učlanjen(a)
28.01.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Zox je napisao(la):
Živeo !!!
Hvala. Malo me sputava u prečestom ribolovu, ali ionako sam peterivao sa 300 komada godišnje. Možda je 150 optimum. ;)

Do sada je bilo 300 a neka bude i 100  ali u društvu sina  :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
E da zaboravio sam Randjo da ti poželim da ti sin postane najbolji šarandžija u Nišu sa širom okolinom :D :doh:

Zox

Junior member
Učlanjen(a)
28.01.2007.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
E da zaboravio sam Randjo da ti poželim da ti sin postane najbolji šarandžija u Nišu sa širom okolinom :D :doh:

Tebi je, vidim, život dosadio?  :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno