KOJI KOMBINEZON IZABRATI

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Da li je imao neko iskustvo sa ovim pantalonama ili da mi kazete vase misljenje da li da si kupim ove patalone ili mozda da jos malo skupljam lovu za neke druge pantalone..

http://www.sportfish.co.uk/fly-fishing-tackle/fly-fishing-waders-boots/greys-g-series-breathable-waist-waders-4.html
UNAPRED HVALA!!! ;)

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Hvala svima na odgovorima!!!!!
Izgleda da ovaj forum sluzi samo da bi se pojedincima da bi se pohvalili sta su uhvatili ilida bi se pravuli pametni kao oni su najbolji i najpametniji musicari.....
Hvala svima,ne znamsami otkud mi ideja da nekog ovde nesto pitam.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
:D
Pa cekaj sampione, odakle ti ideja da neko ima uopste ovaj kombinezon?  :D

Veruj mi da ne mozes da poverujes koliko je nezahvalno da te bilo ko savetuje ako nema licno iskustvo u vezi odredjenog kombinezona. Ono teorijsko znanje konkretno sto se waders-a tice je lipov qrac. Da si to ocekivao, bolje bi ti bilo da pogledas recenzije na sajtovima koji prodaju ovaj model. ;)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Kao sto kaze kolega japanac, nezahvalno je govoriti o kombinezonu kad ga neko nije ni probao niti zna nekog ko ga ima.
Generalno Greys pravi dobru opremu u odnosu na cenu, i stapove i cekrke... mozda i kombinezone... probaj pa javi  ;)

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Hvala momci..Ipak treba malo zakuvati i odgovori sipaju.... :smoke: :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
maxfly je napisao(la):
Hvala momci..Ipak treba malo zakuvati i odgovori sipaju.... :smoke: :D

:hammer:  :D dobro si skuzio kako funkcionisu nasi balkanski forumi  :D

ali ko sto su kolege napisali, kako da ti neko nesto kaze kakvo ima iskustvo sa tim kombinezonom kada ga nema  :blush: a onako opcenito ako se pocne sa misljenjima biti ce ovako: ...evo ja si dajem slobodu  :hammer: pa da skratim priču i polemiku  :D

I - Misljenje - kombinezoni SIMMS i nista drugo! :smoke:
II - Misljenje - Greys je ok firma koja ima neki srednji cenovni standard i manje više sve im je ok... OK!

onda u raspravi dalje bi bilo još dosta offtopica  :hammer: ali bi se između vračali na temu itd.  :lol:

A kako je sam naslov teme "KOJI KOMBINEZON IZABRATI" ja bi dao jednostavan odgovor. Koliko love možeš dati, uzmeš najbolje za te pare... ono što svi hvale u toj vrednosti.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Verovatno da je SIMS najbolje resenje ali za one ljude koji imaju mogucnosti da si to priuste.Ja sam takav da kad bih vec odvojio nekih 500-600 €,pre bih kupio neke Vision pantalone i jos nesto id pribora(kojeg mi uvek fali),nego samo jedan kombinezon.Ali naravno da sam u mogucnosti kupovai bih samo najbolje SIMS,SAGE,LOOP itd....
Pitao sam za ove pants zbog toga sto su u kompletu sa cizmama pa mi to deluje povoljno....

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
25
Nešto sam se uvek pitao kava je ovo kombinacija sa gumenim čizmama, kao ove pantalone, jel imao neko nešto ovako?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
verovatno je ok, na pamet govorim, ja imam samo jedne dodupetare gumene i taimenov kombinezon....za sada me jos uvek dobro sluzi i jedno i drugo  :blush:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Uh, još kad je Maxfly metno ovo pitanje ispisao sam sve i svašta kao odgovor..onako baš bla,bla,bla a sve protiv kombinacije čizama i pantalona. Srećom obrisao sam pre slanja pošto sam i onako bio na radnom mestu i u radno vreme, pala gužva neka i sve ode u zaborav..E sad, al je peting(uvertira) u odgovor  :( uhhhhhhhh NE NIKAKO!!!! ili dupetare ili lone kako treba pa sa cipelama da se iskomponuje!!Čučneš,klekneš,probijaš se..kod čizama mnoooogo gluposti!!Bilo je i Rudijevih pantalona koje su tooooooopla preporuka,ovo Grejsovo pa još čizmaci bljaaak...

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Ne razumeh druze, na sta mislis kad kazes da komb. sa cizmama ima mane?

Ja koristim cipele, ali se dobrano razmisljam da uzmem sladece sa cizmama.
Nagovaraju me par kolega koji su odusevljeni njima. Recimo da je GL ALTA najpopularniji komb. sa cizmama u ovim krajevima jer se cesto gazi sasvim plitko po ovim hladnim vodama tako da izolacija cizama drzi noge toplijim sto je veoma vazno na pocetku sezone kad se topi led u planinama.
Lako se navlace, nema pertli, filc se moze promeniti kad zatreba. Sumnjam i da su nesto teze od cipela jer ne upijaju vodu....
Sve u svemu, jedinu manu bi im mozda nasao prilikom dugog hodanja do vode.
Mozda su manje udobne, ne znam, ali je sigurno da je njima lakse ici u povratku do auta, bas zbog toga sto nisu upile vodu  ;)

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
370
Simms + Muck Boots Bootfoot Waders se vise ne proizvode...ali se radi o odlicnoj kombinaciji dva prvoklasna proizvodjaca. Neki modeli jos uvek mogu da se nadju u prodaji online. Ja volim njihove bootfoot modele jer su topli i idealni za ranu i kasnu sezonu. Takodje, za brzo uskakanje u waders (bitno za jesenji ribolov ovde kod mene), nema im premca. Ne koristim ih na terenima koji su preterano klizavi za bilo koju obucu i za veranje po stenama.

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Ja koristim Orvis Endura™ Breathable Bootfoot Waders i  skroz sam zadovoljan.
Obuces se na brzaka i cepas, takodje i kada zavrsis pecanje.
Do sada im nisam nasao mana.

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
25
To je bas bila moja ideja, posle pecanja moram da u autu transportujem mokre cokule a posle treba da ih susim, sto nije slucaj sa gumenjacima

Vrh Dno