KOJI KOMBINEZON IZABRATI

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Pa i nije mu bas najbolje resenje. Ima ovde SPRO odlican neopren 5mm sa filcom na cizmama za 13000 din na koji sigurno moze da dobije par hiljada popusta preko pravih ljudi. Em mu je garancija ovde a ne u USA. Ali Haris je hteo DAM od 6000 dinara.

ja sam nosio ovaj spro 2 godine i poceo da pusta izmedju nogu mislim mojom krivicom mada i cizma mi je pukla(obe) posle 2god...tako da mi se nije pokazao mada ja sam ga arcio dobro nisam ga zalio....mozda ga uzmem opet mada duboke cizme meni resavaju posao...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Danas sam imao priliku da probam nesto savrseno toliko da sam sebe kritikujem celo popodne sto nisam pazario vec nabavio za druge momke koji ce svakako uzivati u istim  :tbumb:

http://www.rudiheger.eu/WadersWading-ShoesWading-Boots/Waders/TRAUN-RIVER-Pro-Shorty-Waders-breathable-waders::3711.html

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nit je kombinezon nit su pantalone, po meni totalna glupost. Na Gradcu nedovoljno komotno a na Drini neupotrebljivo. Doduse dobro je za nekoga ko 90% peca na Ribniku.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Bojane molim te ne lupetaj....pojma nemas kolike su i kakav je kroj....probao sam velicinu "L", imam 104kg i visine sam 183cm, 5-10kg knap a to nije savrseno ali 5-10kg EXTRA!!!Inace mozes da proveris u Kolasinu, kod Nikole....pa onda komentar !!!Nema smisla...savrsene su za sve sem za Drinu...i to dublja gazenja...a na nekim sirim i plitkim prelivima i na Drini moze(ljude sam gledao na Plavom camcu u dupetarama  :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Uh...5-10kg manje i EXTRAAAAAAAAA!!!!U mom slucaju, ovako malkice hevi ali manja dijetica i sve u fuluuuuu... :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
To svom kumu mozes da kazes da lupeta, i bas me zabole za kroj jer nisam na modnoj pisti vec pecam. Ko moze da bude toliki imbecil da kaze da je lakse cucnuti u ovome nego u pantalonama? Znaci ko peca i gazi do muda pantalone su pravi izbor, ko hoce dublje kombinezon je prakticniji od bilo cega sto je "na pola".

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
To svom kumu mozes da kazes da lupeta, i bas me zabole za kroj jer nisam na modnoj pisti vec pecam. Ko moze da bude toliki imbecil da kaze da je lakse cucnuti u ovome nego u pantalonama? Znaci ko peca i gazi do muda pantalone su pravi izbor, ko hoce dublje kombinezon je prakticniji od bilo cega sto je "na pola".

Her Bojane, vidis kako se bunis odma kad ti se odgovori na nacin kako ti komuniciras sa drugim ucesnicima u debati (deder da te samo podsetim za Strajnica kako si se javno preko ovog glasila obratio meni..e sad mozda ti tako komuniciras sa svojim kumovima, Ja ne, postujem moja kumstva)...Znao sam da ces da se upecas pa sam ti namerno ovako i odgovorio...a stvarno si u ovom slucaju zasluzio...Link koji sam postavio se odnosi na pantalone, kao sto i tvrdim i stojim 100% iza svojih reci da su savrsene za sve nase uslove na skoro svim rekama sem Drine .Probao sam razne kombinacije Grejsa,Orvisa, Simmsa, Patagonije i Redingtona a i sve kombinacije koje radi RH i koje su u osnovi kopije Patagonije i slicnih proizvodjaca(kao da ima sta novo da se izmisli) i zato mogu slobodno da donosim zakljucke koji su meni vazni i bitni...sta fali da ih podelim sa ljudima na nasem Balkanu  :tbumb: :bye:

p.s. Bojane, u pitanju su pantalone...vrlo prosto, tregeri mogu da se koriste ali nisu obavezni...kao sto rekoh savet je gratis, Nikola Kolasin, videces ih pa komentarisi..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Her Bojane, vidis kako se bunis odma kad ti se odgovori na nacin kako ti komuniciras sa drugim ucesnicima u debati (deder da te samo podsetim za Strajnica kako si se javno preko ovog glasila obratio meni..e sad mozda ti tako komuniciras sa svojim kumovima, Ja ne, postujem moja kumstva)

Prvo mene sa starijima nikada nisi mogao da vidis u ovakvoj komunikaciji. Zato sto znam red.
I sta tebe boli kita kako ja ucestvujem sa drugima u raspravi? A sto se tice onog glodara Strajnica to vise necu ni da komentarisem.

https://sr-rs.facebook.com/ZabranitiStrajnicuDaKomentariseZvezdineUtakmice/info

https://www.facebook.com/pages/Предраг-Страјнић-ПИЧКА-гробарска/185808048128744

PROTA71 je napisao(la):
p.s. Bojane, u pitanju su pantalone...vrlo prosto, tregeri mogu da se koriste ali nisu obavezni...kao sto rekoh savet je gratis, Nikola Kolasin, videces ih pa komentarisi..

Ne komentarisem tregere jer su oni sasvim pozitivni vec dubinu ovog hibrida (ni kombinezon-ni pantalone).

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Dobro, pročitao sam šta si pametno hteo da kažeš i napišeš i shvatio po 100-ti put da za neke stvari sa tobom ne vredi raspravljati jer tu zaista postoje neki dublji razlozi za tvoje stavove, priču i način komunikacije sa "nama mlađima"...Izvinjavam se i auditorijumu koji možda treba da se putem ovog glasila obaveštava o novitetima u sferi FF-a a ne da čita naša prepucavanja..
U pravu si to za godine ali i nisi kad možeš sebe da staviš u poziciju da vedriš i oblačiš i donosiiš zaključke o stvarimo u koje definitivno nisi upućen...da ne kažem neku grublju reč pa da mi se opet naduriš, nakostrešiš i počneš da pucaš i svih ispravnih i neispravnih oruđa  :p
Između nas dvojice nema puno godina razlike i nije dubok jaz u godinama tako da nevidim nepremostive razlike( pritom obojica smo doživeli Bari ili "nismo"-viš to te nikad nisam pitao, dali si bio..aaa??) i nemogućnosti normalne komunikacije..
Sa moje strane si dobio savet, pa ako hoćeš i možeš da se informišeš...imaš adresu na koju možeš već za koji dan da se upoznaš sa pantalonama( ne i hibridom kako ti to nazivaš jer si zaista pobrkao lončiće o proizvodu sa slike)..O stvarima vezanim za pomenutog sportskog novinara neću da komentarišem jer zaista ovde nije mesto ni vreme za tako nešto...žao mi je samo što si doveden u zabludu ( u mom slučaju ne i prvi put) i neznanje a nisi spreman za frišku naobrazbu  :bleh:  :bleh:
Mnogo ti veruješ "raznoraznimmamojebačkimisfoliranopederskim forumimablogovimasajtovima" likova koji žive u sobicama 2x2 i sem požutelih postera fudbalera na zidu nemaju ništa više u svojim malecnim praznim sivim rupicama...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
O kakvoj bre upucenosti u koje stvari pricas covece? Ovo je ni kombinezon ni pantalone, nema sta da budes upucen da shvatis to. Nema dubinu kombinezona a nema komfor pantalona, kapiras te proste stvari? Inace pantalone suda u svetu idu do kukova i tu se zavrsavaju, mozda je kod tebe drugacije Moze da bude extra uradjen, moze da bude extra materijal, moze da bude bezbroj dodataka, moze da ti se svidja, moze i da ti se ne svidja, ali ovo sto sam ti rekao su CINJENICE! Nema dubinu da bi bio kombinezon a predubok je za pantalone! Znaci namenjeno je ljudima koji hoce da gaze do pupka. Nije za velike reke tipa Drine gde je benefit da ugazis do grudi, nije za male reke gde ti pantalone omogucavaju preko potreban komfor, onda mora da je za srednje reke? Koliko takvih reka znas u nasem regionu?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
OOO bre turci..sta vam je ljudi..ja na primer pecam u pantalonama Vision Extreme na Drini al jbg ja ne ulazim dublje od pupka posto sam operisao zglob noge pa nisam bas stabilan u nogama a ne bih da me nosi Drina do Ljubovije  :D a i ne stojim duze od 25min po pecanju( mislim na vremenski interval u cugu ) jer pocne da me boli od hladnoce..u sustini ima ljudi kojima ce se ovo svideti kao i sto ja odlucujem da sa pantalona predjem na kombinezon posto se desi da klecnem pa mi uleti voda u pantalone xaxaxax :hammer: Nego sad vi meni odgovorite za onaj PATAGONIJA RIO GALLEGOS

http://www.tellurideangler.com/productimage.php?product_id=1375

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I jel bolji ovaj ili Simms Headwaters ..Jesam dosadan al jbg sta cu  :p

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
370
Pozdrav Maricu...moj drugar koristi svakodnevno Rio Gallegos, totalno hardcore kao vodic i mislim da solidno traju. Trenutno se mogu naci online po odlicnim cenama (proslogosnji model). Uvek mozes da ih rolujes na dole za male reke, i obrnuto za Drinu. Imao sam samo jedan model Simms Headwaters i to onaj za rajsferslusom od pre par godina. Poceo je da propusta vrlo brzo bas kod rajsferslusa...ali verujem da bi standardni model verovatno duze trajao.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
O kakvoj bre upucenosti u koje stvari pricas covece? Ovo je ni kombinezon ni pantalone, nema sta da budes upucen da shvatis to. Nema dubinu kombinezona a nema komfor pantalona, kapiras te proste stvari? Inace pantalone suda u svetu idu do kukova i tu se zavrsavaju, mozda je kod tebe drugacije Moze da bude extra uradjen, moze da bude extra materijal, moze da bude bezbroj dodataka, moze da ti se svidja, moze i da ti se ne svidja, ali ovo sto sam ti rekao su CINJENICE! Nema dubinu da bi bio kombinezon a predubok je za pantalone! Znaci namenjeno je ljudima koji hoce da gaze do pupka. Nije za velike reke tipa Drine gde je benefit da ugazis do grudi, nije za male reke gde ti pantalone omogucavaju preko potreban komfor, onda mora da je za srednje reke? Koliko takvih reka znas u nasem regionu?

Model na linku su PANTALONE DO KUKA :tbumb:
Za bliže inf....imaš Kolašin, ako lažem spreman sam na javno razapinjanje,ali ako sam u pravu oću javnu satisfakciju i izvinjenje zbog pretrpljenog duševnog bola na svim javnim glasilima Srbije...Mislim na sva 3(tri) JOCK na NJet  on se ne računa :yeswink:
Gallegos je Gallegos :tbumb: :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Model na linku su PANTALONE DO KUKA :tbumb:
Za bliže inf....imaš Kolašin, ako lažem spreman sam na javno razapinjanje,ali ako sam u pravu oću javnu satisfakciju i izvinjenje zbog pretrpljenog duševnog bola na svim javnim glasilima Srbije...Mislim na sva 3(tri) JOCK na NJet  on se ne računa :yeswink:
Gallegos je Gallegos :tbumb: :tbumb:

Proto dugujem ti izvinjenje ako je tako. Ja nemam ama bas nikakav problem sa tim. Ali to ne radim zato sto ti trazis, jer me to ne zanima, vec zato sto verovatno nisam bio u pravu. Kao i sto ne bih imao nista od tvog nekakvog razapinjanja.

Gledao sam video klip ispod i nista mi nije bilo jasno jer ga zovu shorty waders, na klipu je nesto iznad pupka i ni malo ne lici na kombinezon. Jos manje na pantalone.

Ali ako su pantalone(one do kuka) sta je onda uopste toliko revolucionarno i senzacionalno na njima sto te toliko odusevilo?

Vrh Dno