KOJI KOMBINEZON IZABRATI

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Ma nije frka..Već jedno tri godine planiram da kupim waders ali životni put mi nikako nije dao.. Sad poslije svadbe i rođenja kćerkice došao je i waders na red :D

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
I još nešto da vas pitam.
Pošto mi je ovo prvi put da kupujem waders interesuje me koji broj da si naručim.
Moje dimenzije su sljedeće.
Chest - 102
Waist - 100
Inseam - 85
Outseam - 145
Probao sam Vision Havu L veličina ali mi je, čini mi se, velik. To otprilike ovako izgleda...
Unaprijed hvala svima

Prilozi

• IMAG1188_1.jpg
    IMAG1188_1.jpg
    398 KB · Pregleda: 213

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Ma plivam u njemu :D
Ima mjesta u njemu za još jednu plavušu :D
A što se tiče aktivnog veša i polarteca... Nisam ljubitelj zimskog ribolova,tako da mi ovaj waders treba za ostala godišnja doba, a i ako bih nekada možda išao za tu priliku imam neopren u kombinaciji sa aktivnim vešom.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Ma može se to povući još dosta gore samo mi je dosta širok na prsima. I nekako mi je sav ogroman, osjećam se kao da sam u džaku... :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
dobro kaže Ivke, nije ti veliki... treba i da sedneš i da čučneš kada probaš kombinezon. Knap kombinezon ćeš brže da pohabaš, problem je ako se zateže u kretanju...
P.S. I obavezno kaiš...

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
maxfly je napisao(la):
Ma plivam u njemu :D
Ima mjesta u njemu za još jednu plavušu :D
A što se tiče aktivnog veša i polarteca... Nisam ljubitelj zimskog ribolova,tako da mi ovaj waders treba za ostala godišnja doba, a i ako bih nekada možda išao za tu priliku imam neopren u kombinaciji sa aktivnim vešom.
Aktivni ves se nosi u svim godisnjim dobima a preko njega moze i tanji flis ili polartec ( obavezno sintetika). A ako pecas na Drini i Limu trebace ti svakako. Za manje reke i ne treba ti waders
Procitaj ovo http://www.musicarenje.com/index.php/pribor-mainmenu-34/111-simms

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ML i bombona.. ja sam uzeo L gore mi je veci ali sam dotegao tregere.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jedina dva manekena kojima waders savrseno stoji za razliku od ovih trbonja su Mita profesor i moja malenkost :) ostali ili su bojleri ili stoji ko na civiluku  :hammer: :hammer:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Baki-Pa je napisao(la):
Jedino ako hoće da bude maneken kao ...... naš drug  :whistle:

Nisam u tom fazonu ali isto tako ne kupujem stvari u kojima se ne osjećam dobro. Ako ću biti cijeli dan u njemu onda moram i dobro da se osjećam u njemu a ovaj mi je baš veliki..Na slici se to baš toliko i ne vidi ali vjeruj mi da je velik.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Hvala Mariću, to sam i ja kontao, ML će mi biti kao bombona

Vrh Dno