to je točno, tko god može i sigurno se neće zeznut!!Šone je napisao(la):Ko se šali ? Simms-a bih izabrao bez dvoumljenja![]()
Rista taj kombinezon dodje 700 dolara,malo je puno za nase uslove,zar ne?Rista je napisao(la):to je točno, tko god može i sigurno se neće zeznut!!Šone je napisao(la):Ko se šali ? Simms-a bih izabrao bez dvoumljenja![]()
a za sada je dobar i greys od nekih 200 E (kod nas)............
Rista je napisao(la):zeka, kolko love??
zato sam napisao tko može...........!!!!1maxfly je napisao(la):Rista taj kombinezon dodje 700 dolara,malo je puno za nase uslove,zar ne?Rista je napisao(la):to je točno, tko god može i sigurno se neće zeznut!!Šone je napisao(la):Ko se šali ? Simms-a bih izabrao bez dvoumljenja![]()
Blago onom ko moze to da plati....
Pa za tu lovu mogu celu sezonu da obilazim reke bivse YU.......
Rista to se nije odnosilo na tebe već na onog ko je preporučio taj kombinezon...Rista je napisao(la):zato sam napisao tko može...........!!!!1maxfly je napisao(la):Rista taj kombinezon dodje 700 dolara,malo je puno za nase uslove,zar ne?Rista je napisao(la):to je točno, tko god može i sigurno se neće zeznut!!Šone je napisao(la):Ko se šali ? Simms-a bih izabrao bez dvoumljenja![]()
kao što sam već rekao, kod mene su svi dobrodošli.......maxfly je napisao(la):Rista to se nije odnosilo na tebe već na onog ko je preporučio taj kombinezon...Rista je napisao(la):zato sam napisao tko može...........!!!!1maxfly je napisao(la):Rista taj kombinezon dodje 700 dolara,malo je puno za nase uslove,zar ne?Rista je napisao(la):to je točno, tko god može i sigurno se neće zeznut!!Šone je napisao(la):Ko se šali ? Simms-a bih izabrao bez dvoumljenja![]()
Malo je glupo u ovoj državi,gde je prosečna plata 250 eura,preporučivati tako skup kombinezon..:tumbdown:
Po meni nerealno je izaći na vodu u takvom kombinezonu...To je za modnu pistu a ne za ribolov...Moje skromno mišljenje....
A nadam se da cu sledeće godine opet u Gorski Kotar i da ću videti tu divnu Vitunjčicu...........Možda se i sretnemo![]()